IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
有冇巴絲買左Bamboo Sketch
枝筆成日寫寫下字斷字 畫畫下圖斷線
好撚虧 有時寫字甚至會冇反應
Wacom咁撚大間公司出d野咁虧架咩

之後問人地借左Apple Pencil 用
順撚到又好揸手 好撚後悔冇買

買iPad pro 都唔買apple pencil係咩玩法 點解唔買pc算
我部ipad仲係10.3.2,洗唔洗up左上10.3.3先可以再升11?

定係可以直接up做11?

wacom啲筆support 10.5喇咩?
我記得fineline 3係未support
星期三 早上一時 直接升iOS 11
有無人覺得iPad pro 比 apple iPad Air 2食電好多
就咁上連登 待機已經都係
大家部iPad Pro有冇用moon貼? 用左會唔會影響apple pencil個接觸? 而家冇用好冇安全感
無買applecare+是否不智

買iPad pro 都唔買apple pencil係咩玩法 點解唔買pc算

唔使下下吹奏apple pencil既
做得好過佢既大有筆在,用apple野唔一定要用返apple配件
無買applecare+是否不智

我屌
一買完applecare 部機就好似壞左得翻home screen張圖 d apps無曬
好彩reset完無事
買cellular定wifi 版好

wifi啦 連電話好方便 iOS11

加撚左300$ 屌
買64gb 好冇

加撚左300$ 屌
買64gb 好冇

睇你點用姐
我64唔夠 256又太多 局住要揀256

加撚左300$ 屌
買64gb 好冇

睇你點用姐
我64唔夠 256又太多 局住要揀256

iPad mon夠大
我當係電腦用
裝歌裝片裝相裝大咬app
買256甚至512我OK
但iPhone我最多只當係通訊設備
storage夠我做最重要嘅嘢就算
除非256夠平
如果唔係我唔會哂錢買storage儲其他嘢

做得好過佢既大有筆在,用apple野唔一定要用返apple配件

係唔洗用apple配件呀,不過就好似樓上咁囉

其他嘢都可以唔用apple配件
唯獨係筆我暫時諗唔到有咩3rd Party用落ipad Pro好過原廠

其他嘢都可以唔用apple配件
唯獨係筆我暫時諗唔到有咩3rd Party用落ipad Pro好過原廠

Wacom繪板做得好 真係唔代表繪筆做得好
遲下買返枝Pencil 算
iOS 11 GM 啲電好似倒水咁
大家部iPad Pro有冇用moon貼? 用左會唔會影響apple pencil個接觸? 而家冇用好冇安全感

買AC+ 無壓力
有冇巴打用過logitech keyboard
諗緊買佢定買smart keyboard
D人話重D但打字好順
因為準備想入手
想問下大家
如果用smart keyboard 因為無底蓋
個鏡頭都只能直接裸跑嗎?
因為準備想入手
想問下大家
如果用smart keyboard 因為無底蓋
個鏡頭都只能直接裸跑嗎?

switcheasy底蓋
想問大家ipad有冇可能讀到usb2.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞