IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
星期日出左機上埋ios11 beta

但係google drive,document,slide呢啲google app全部都出呢個畫面

但係明明上網冇問題,請問有咩方法可以搞返掂佢
趕住用slide做project

我試過好多方法都搞唔掂
Reboot部ipad,刪app,刪機,reboot router全部都冇用
星期日出左機上埋ios11 beta

但係google drive,document,slide呢啲google app全部都出呢個畫面

但係明明上網冇問題,請問有咩方法可以搞返掂佢
趕住用slide做project

我試過好多方法都搞唔掂
Reboot部ipad,刪app,刪機,reboot router全部都冇用

屌 死圖
想起大專優惠買部10.5,但好似冇得做分期。如果我想做分期,出去邊到買抵啲,唔知有冇ching留意開
想起大專優惠買部10.5,但好似冇得做分期。如果我想做分期,出去邊到買抵啲,唔知有冇ching留意開

大專優惠幾錢?

大專優惠幾錢?

$4588左右

SO 0

平幾多

大專優惠幾錢?

$4588左右

要去邊買

大專優惠幾錢?

$4588左右

要去邊買

有個大專網,ching 可以Google 大專電腦優惠2017
有冇巴絲買左Bamboo Sketch
枝筆成日寫寫下字斷字 畫畫下圖斷線
好撚虧 有時寫字甚至會冇反應
Wacom咁撚大間公司出d野咁虧架咩

之後問人地借左Apple Pencil 用
順撚到又好揸手 好撚後悔冇買

買iPad pro 都唔買apple pencil係咩玩法 點解唔買pc算

恥笑開始

一定要用筆

IPad Pro唔用筆唔係問題
但iPad Pro用筆唔用Apple Pencil就有問題

買iPad pro 都唔買apple pencil係咩玩法 點解唔買pc算

恥笑開始

一定要用筆

個keyboard就真係貴過頭,同埋如果唔係太高要求用bluetooth keyboard真係無咩所謂,但係pencil差少少無可能唔用佢

大專優惠幾錢?

$4588左右

要去邊買

有個大專網,ching 可以Google 大專電腦優惠2017

你係咪大學生/教職員先

恥笑開始

一定要用筆

aggar
唔用apple pencil 真係用返手指算
係咪大家都唔用keyboard

我都想求keyboard推介
Logitech 定係 smart keyboard好

Smart Keyboard用家
其實打落都好爽
又靚(配太空灰機嘅話)
不過logitech果個應該手感同功能都更好
係衰厚同重

其實打落都好爽
又靚(配太空灰機嘅話)
係衰厚同重

Logitech 用家 少拎出街好正

其實打落都好爽
又靚(配太空灰機嘅話)
係衰厚同重

你用埋Smart Keyboard 係咪裸機唔用背殻?

其實打落都好爽
又靚(配太空灰機嘅話)
係衰厚同重

你用埋Smart Keyboard 係咪裸機唔用背殻?

裸機
個背已經花花地但唔理lu

其實打落都好爽
又靚(配太空灰機嘅話)
係衰厚同重

其實我去apple試過smartkeyboard
唔知係因為試未打慣定點,覺得未係好順
所以先上黎問下
因為logitech嗰個同部ipad差唔多重真係令人卻步

Apple試keyboard個唔好處係佢張枱個高度同你企個高度唔match
水平唔啱好難試得啱
iOS11應該一點有了,不過仲未見
過兩日拎ipad pro 12.9
唔知iOS幾
大家up左未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞