IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
個files manager 得cloud drive 既? 睇唔到本機入面既FILES?

係 廢的

只不過係一個睇哂各個雲端嘅app

yes, just a short cut

仲衰升左11。舊files app用唔到

咩係舊files app?
https://forums.macrumors.com/threads/for-anyone-wanting-to-use-files-for-local-storage.2069509/

跟佢講可以做到自定folder Local Storage
用一個support iOS 11 files 嘅第三方app黎開一個自定folder
唔update lu
個files manager 得cloud drive 既? 睇唔到本機入面既FILES?

係 廢的

咁慘情?今朝升左

係 廢的

咁慘情?今朝升左

可以睇埋第三方app
有冇邊個WhatsApp for iPad 好用,
比錢去廣告冇問題
有冇邊個WhatsApp for iPad 好用,
比錢去廣告冇問題

同求 好用
根本用返本身嗰種multitasking再加slide view就夠,改到咁為乜

依家果種先正喎
以前碌十世都搵唔到想要果個app

咪係
而家我先覺得自己用緊iPad

睇到 , 佢做唔到真係開個 common area 俾 app access
但係 app 同 app 之間 , local drive , cloud
可以換抄 file

點解我冇on your phone
屌拿星iOS11
衣家lock方向要slide兩次先開到control center黎㩒,姐係三個動作
永遠懷念以前iPad3個lock掣
屌拿星iOS11
衣家lock方向要slide兩次先開到control center黎㩒,姐係三個動作

點解slide兩次先開到CC ??唔係一下拉上去就得?
屌拿星iOS11

準確地講係一吓長slide,姐係最少兩吓動作
個問題係唔記得或者太早放手會變做淨係出dock,咁就要三吓
屌拿星iOS11

同埋notification 勁撚多空位
但multitask window, control center,dock就迫埋哂一齊
Btw你地用原裝差電?
我用緊以前差Ipad Air 1 嗰d其他牌子差,應該係output 2A,3個鐘得60幾%係咪正常?
聽講用MacBook 個usb c會好快 有冇代用牌子
屌拿星iOS11

同埋notification 勁撚多空位
但multitask window, control center,dock就迫埋哂一齊

Lock screen仲離譜,apple music隻album cover得黃豆咁大粒
Btw你地用原裝差電?
我用緊以前差Ipad Air 1 嗰d其他牌子差,應該係output 2A,3個鐘得60幾%係咪正常?
聽講用MacBook 個usb c會好快 有冇代用牌子

Xpower出咗隻 DC4PD 有 PD3.1
想問開多工一定要從dock拉出黎?咁桌面D app係咪無得用多工?
ipad air2升唔升級好
想問開多工一定要從dock拉出黎?咁桌面D app係咪無得用多工?

開定先
然後個dock最右手邊會出現果個app

開定先

https://www.youtube.com/watch?v=q2UwyDKjX7g

開定先

https://www.youtube.com/watch?v=q2UwyDKjX7g

煩左好多 以前右拉就係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞