IPad Pro 10.5 用家討論區 3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
用完再睇返部iphone7 好鬼窒
大學訂,尋日終於到手,第一次用枝筆

有乜app必裝?

我主要睇小說,漫畫,facebook同連NAS聽歌睇片

工作上就會覆公司email,睇+改word, 改pdf, mark calendar 同 to do等。pdf exprt + goodnote? 邊隻會靚得黎又好用

Thanks!

有乜app必裝?

工作上就會覆公司email,睇+改word, 改pdf, mark calendar 同 to do等。pdf exprt + goodnote? 邊隻會靚得黎又好用

Thanks!

幾時定?

有乜app必裝?

Thanks!

師兄幾時訂?我前日網上訂左到而家都未通知幾時攞

有乜app必裝?

Thanks!

上星期初,訂poly的
入左 iPad pro 10.5. 64 wifi $ 4788
好順好正好薄
比多少少上 pro 其實係值

有乜app必裝?

Thanks!

上星期初,訂poly的

前幾日訂,九月尾先有
取消佢出街訂啦,10.5好正,早用早享受

急用Pro嘅話真係拎張學生證落鋪買仲快
Ownership又唔係平好多

急用Pro嘅話真係拎張學生證落鋪買仲快
Ownership又唔係平好多

落蘋果鋪減百幾 ownership 減5舊
Wilson計埋信用卡回贈都減350
我揀左ownership寧願等一個月
Ios11出未 用緊ios10.33真係冇大分別

升beta 啦,iOS 10簡直侮辱左部機

唔識升 所以咪等緊正式11囉

有冇確實日期

https://beta.apple.com/sp/zh/betaprogram/

上去註冊/ 登入,然後跟指示做dl左個描述檔,跟住就可以照正常軟體更新咁見到iOS 11

http://www.youtube.com/watch?v=0kq_-mtroEw
點解成日話control center 熄唔到wifi/藍牙
明明熄左
定講緊ios11
我部iPad Pro就係我部電腦,唔敢升iOS 11 beta
點解成日話control center 熄唔到wifi/藍牙
明明熄左
定講緊ios11

iOS11
想問問巴打們,小弟近日諗住買Ipad Pro 拎嚟睇片打機,不過新版同舊版有咩分別,我見有部翻新機12.9 32gb 4588因為我預算係5000左右如果新機只有10.5 64gb
都唔知邊部好啲🙇🏻🙏🏻
Sorry For 1999
想問問巴打們,小弟近日諗住買Ipad Pro 拎嚟睇片打機,不過新版同舊版有咩分別,我見有部翻新機12.9 32gb 4588因為我預算係5000左右如果新機只有10.5 64gb
都唔知邊部好啲🙇🏻🙏🏻

你鐘意mon幾大 storage幾大有人答到你㗎咩 你多AV咪買大啲囉
都唔知邊部好啲🙇🏻🙏🏻

你鐘意mon幾大 storage幾大有人答到你㗎咩 你多AV咪買大啲囉

主要其實兩部機有咩大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞