[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有無人知toy hunter而家有咩現貨買

兆萬好多avengers2同ca3角色死貨
不過最受歡迎既mk43,46同war machine mk1,3都係冇貨

窮唔關事,兩隻未必一齊出貨
冇位啦喎...冇咁鍾意個d一係收起入盒一係放左佢架啦

條女屌我買batman figure 但係im就叫我買

IM 反而真係唔使隻隻追,一係揀有愛嘅,一係揀出得好嘅

Im我都係諗住買一隻 揀咗黎緊隻mark6

新48好柒

我覺得幾有im漫畫feel, 成隻bleeding edge

唔知spiderman 係咪金屬
有無巴打推介邊隻防uv 膜好?
因為我display櫃近窗,雖然直曬唔到,但係都怕脱色

巴打你個櫃邊度買
好多玻璃都有防uv功能
何況貼膜貼得靚好花功夫
有無考慮裝窗簾

其實我個櫃唔係買,只不過係個組合櫃有個窿,我加左塊膠板係出面改左做display櫃

我個櫃係貼住窗,雖然陽光唔會直射入黎,但以貼d海布好多都脱曬色,好怕d玩具都係咁

我睇左3m果隻,75x90 cm兩張都要600

其實HT 好多figure 本身係唔可以比uv或者鎢絲燈炮射到
尤其係用滴膠整成個啲部分
長期照到一定會剝落
你想免除後顧之憂可以移位同用led燈

我放係房,個窗都唔算大,如果貼左防uv應該都ok?

咁都可以嘅

問題係熱力,唔只係紫外光

不過最受歡迎既mk43,46同war machine mk1,3都係冇貨

CA3有咩死貨?

CA3有咩死貨?

單鋼手gay友,紅女xmen,hawkeye,蟻俠
有無巴打推介邊隻防uv 膜好?
因為我display櫃近窗,雖然直曬唔到,但係都怕脱色

巴打你個櫃邊度買
好多玻璃都有防uv功能
何況貼膜貼得靚好花功夫
有無考慮裝窗簾

其實我個櫃唔係買,只不過係個組合櫃有個窿,我加左塊膠板係出面改左做display櫃

我個櫃係貼住窗,雖然陽光唔會直射入黎,但以貼d海布好多都脱曬色,好怕d玩具都係咁

我睇左3m果隻,75x90 cm兩張都要600

其實HT 好多figure 本身係唔可以比uv或者鎢絲燈炮射到
尤其係用滴膠整成個啲部分
長期照到一定會剝落
你想免除後顧之憂可以移位同用led燈

我放係房,個窗都唔算大,如果貼左防uv應該都ok?

咁都可以嘅

問題係熱力,唔只係紫外光

我間房無乜熱力問題,應該uv先係至命傷

Btw啱啱貼左 搵曬好多間都搵唔到3m , 只係係中南搵到隻美國造既,不過平過3m幾倍
新手想買home coming戈兩隻蜘蛛俠,有冇巴打知大約幾錢?
新手想買home coming戈兩隻蜘蛛俠,有冇巴打知大約幾錢?

去Secret Base個FB到睇咪有唔好咁懶

CA3有咩死貨?

紅巫女有少少興趣,其他冇咩
btw, 睇緊Doctor Stranger會唔會原價甚至跌價收到,唔跌就等infinity war

CA3有咩死貨?

btw, 睇緊Doctor Stranger會唔會原價甚至跌價收到,唔跌就等infinity war

唔會平 而家dr strange炒價都2k up
拎咗SS batman
大隻過BVS版好多
好有Ben Affleck嗰種身型同壓逼感

想後追
差CA2隻Steve Rogers同Golden Age就齊ht CA
有冇巴打知咩價位?

提提你未出貨㗎喎
Homemade suit就年底出
Tony比果套就下年第三季

咁係咪可以落訂先ga?
因為未試過同官方買
所以乜都唔識

去Secret Base個FB到睇咪有唔好咁懶

明白

提提你未出貨㗎喎
Homemade suit就年底出
Tony比果套就下年第三季

咁係咪可以落訂先ga?
因為未試過同官方買
所以乜都唔識

成個流程:上信和廿樓secret base落訂,呢兩隻訂價都係500,你有錢可以full pay,留電話/email,出貨會通知你上去憑單找尾數攞figure
到攞貨時職員會提示你有咩要注意,或者你可以問佢地。
拎咗SS batman
大隻過BVS版好多
好有Ben Affleck嗰種身型同壓逼感

想後追

睇相好似冇乜分別
但係拎到上手
大隻到

宜家好似炒緊?

CA3有咩死貨?

唔會平 而家dr strange炒價都2k up

ching你個炒價係幾時睇,就算Y拍都唔洗2K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞