[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
準備入坑

聽日約左買家交收隻raiden

有咩注意?

全新定二手,二手有得check,全新自求多福

全新未開啡盒

QC差?

唔係,只係如果一有問題就冇得拎去ht做保養
不過呢d情況唔多既,20隻可能有一隻有問題

原來係咁

一隻全新紅甲raiden值幾錢度?

1700左右
其實除左打上去問之外點知cut左單未
因為連啲職員都好似係等寫字樓通知先會cut單
完全唔知仲有幾多隻可以訂
其實除左打上去問之外點知cut左單未
因為連啲職員都好似係等寫字樓通知先會cut單
完全唔知仲有幾多隻可以訂

打電話問已經係最好既方法,你可以問佢有邊d未cut單
其實你自己都唔清楚邊隻真係想訂好難幫到你
未買過figure,想問下新果隻jack sparrow係咪冇得再訂,只可以出果時等人放?
未買過figure,想問下新果隻jack sparrow係咪冇得再訂,只可以出果時等人放?

打上HT問啦
以HT SB回答最準確

請問有冇辦公時間?
未玩過又唔識,上網咩料都搵唔到
Qs001 手已入
上台灣網bid
轉番港紙先3800
加埋運費4100

全新 普通定特別版
準備入坑

聽日約左買家交收隻raiden

有咩注意?

全新定二手,二手有得check,全新自求多福

全新未開啡盒

QC差?

唔係,只係如果一有問題就冇得拎去ht做保養
不過呢d情況唔多既,20隻可能有一隻有問題

原來係咁

一隻全新紅甲raiden值幾錢度?

1700左右

1200入了
想問邊度仲可以買平既joker 禮服版
唔係啡盒未開 得彩盒買唔買得過 之前未買過
想問邊度仲可以買平既joker 禮服版
唔係啡盒未開 得彩盒買唔買得過 之前未買過

呢款冇啡盒

唔該哂,通常要後追邊度大機會有同平呢?
fb 1/6平價俱樂部係咪算大gp,有冇其他推介下呢
各位大佬們
ironman 1/6
一共出左幾多
各位大佬們
ironman 1/6
一共出左幾多

想全入?

睇睇下睇到部39
好似幾正咁
想問下啡盒(運輸盒)係咪要佢比先有?
之前拎隻小丑女佢就咁得個膠袋比我
但係見人放係有啡盒比埋
關唔關樣事
睇來黎緊HT今年應該出埋Thor3同last Jedi就無咩再有新出
Qs001 手已入
上台灣網bid
轉番港紙先3800
加埋運費4100

全新 普通定特別版

New
Normal ver

香港炒到成5000
係邊個拍賣網買?
睇來黎緊HT今年應該出埋Thor3同last Jedi就無咩再有新出

重有正義聯盟呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞