[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
下年the dark knight十週年, 有冇可能再出batman/joker/其他角色

唔會啦應該 上月先出1/4
如果真係 小丑得返護士look可以出

可能真係食住1/4 joker條水,出1/4 TDK batman呢
(QS001係TDKR)

1/4 batman仲有乜可以玩
所有gimmick TDKR版都已經有哂

出埋個sonar頭盔
下年the dark knight十週年, 有冇可能再出batman/joker/其他角色

唔會啦應該 上月先出1/4
如果真係 小丑得返護士look可以出

可能真係食住1/4 joker條水,出1/4 TDK batman呢
(QS001係TDKR)

1/4 batman仲有乜可以玩
所有gimmick TDKR版都已經有哂

出埋個sonar頭盔

QS001有

唔知架,可能改一改少少野就變成改良版
可能件衫質料,可以腳踝關節
wm1市價幾錢左右
我見谷收有人開到2800都收唔到
wm1市價幾錢左右
我見谷收有人開到2800都收唔到

全新2600應該有
準備入坑

聽日約左買家交收隻raiden

有咩注意?
準備入坑

有咩注意?

全新定二手,二手有得check,全新自求多福
準備入坑

有咩注意?

全新未開啡盒

QC差?
想問有無人知mms417隻戰損batman原價幾錢?
準備入坑

有咩注意?

全新未開啡盒

QC差?

唔係,只係如果一有問題就冇得拎去ht做保養
不過呢d情況唔多既,20隻可能有一隻有問題

1900收左 但係開心嘅

差唔多㗎啦

而家開始擔心bid單問題
求各巴打指教
Arkham knight batman會出先定mark6 兩隻都好似就快
請問巴打們點睇1:1隻Baby Groot?
我猶疑咗好多個月訂唔訂好, 唔知依家仲有冇得訂
請問巴打們點睇1:1隻Baby Groot?
我猶疑咗好多個月訂唔訂好, 唔知依家仲有冇得訂

想訂就訂

差唔多㗎啦

而家開始擔心bid單問題
求各巴打指教

yahoo/二手網有100%評分bid都好d
fb谷我真係唔知點先確認到對方係咪騙子啦
準備入坑

有咩注意?

全新未開啡盒

QC差?

唔係,只係如果一有問題就冇得拎去ht做保養
不過呢d情況唔多既,20隻可能有一隻有問題

原來係咁

一隻全新紅甲raiden值幾錢度?

Ant-Man 3.0

真係幪面超人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞