[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
隻色及戰損同初版好唔同喎

痴L線
https://www.youtube.com/watch?v=IMcW0JxJV7g
先睹為快

想快D睇可動,有人話腳可動極低,HT FB相都主要係手郁

HB應該都係當雕像玩

咁撚重都唔出奇
條片都話換pose 要小心個重心驚跌

好大舊好正
腳個後甲咁detailed都好難預佢可以整到可動好高
大家有無覺得hb隻色大貨同辦唔同
辦似1:4 mk43隻啞紅色
大貨用左「令」紅色
有冇人同我一樣等緊HT 出 die cast mark 7

應該又係下年動漫

痴L線

隻色及戰損同初版好唔同喎

WM mk1?

Hb
大貨用左「令」紅色

終於有巴打都覺

應該又係下年動漫

我都等緊
會唔會2月到又推一隻先,好似今年年頭出MK2咁
大貨用左「令」紅色

終於有巴打都覺

比較圖,同攝於sb

應該又係下年動漫

我都等緊
會唔會2月到又推一隻先,好似今年年頭出MK2咁

MK5先岩
大貨用左「令」紅色

終於有巴打都覺

比較圖,同攝於sb

啞紅靚d
新手想問mms279 Darth Vader仲有無得買

網上見到有人賣2000未開箱屌唔屌過
有無巴打放im mark 2 bonus part既單
大貨用左「令」紅色

終於有巴打都覺

比較圖,同攝於sb

大貨隻令紅似1/6用既紅
https://youtu.be/jtn_o0Bu7T0
腳部冇得橫向移動,擺唔到D霸氣post
https://youtu.be/jtn_o0Bu7T0
腳部冇得橫向移動,擺唔到D霸氣post

佢為咗放到成隻43入去
犠牲咗下半身

真係似雕像
可玩性好低下
HB個胸甲開合detail得好誇張
ka Hb底玩d

size都好玩d,hottoys個隻你屋企冇返咁上下大根本好難放得落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞