[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇巴打可以放張mark6嘅單俾我 好靚啊 呢排先留意hottoy 想入隻經典做第一隻ht

原價放左比同事

有無人訂普通版joker?

想訂番
反正我唔太care溶妝頭

我反而想知有冇人訂1/4batman? 大家中意TDK定Begin版?

Both

Begin 條腰好粗

我覺得腰粗之餘仲要武器同配件少,我又驚隻膠玩得多會爆
有冇巴打可以放張mark6嘅單俾我 好靚啊 呢排先留意hottoy 想入隻經典做第一隻ht

原價放左比同事

想訂番

我反而想知有冇人訂1/4batman? 大家中意TDK定Begin版?

Both

Begin 條腰好粗

腰粗之餘配件少,隻膠好似又難打理,又驚會爆

原價放左比同事

想訂番

Both

Begin 條腰好粗

以為回覆唔到,覆多左

想訂番

Both

Begin 條腰好粗

以為回覆唔到,覆多左

老實講
EB begins suit還原度高好多
不過都係決定訂HT

本身有冇TDK隻1/4?

Both

Begin 條腰好粗

以為回覆唔到,覆多左

老實講
EB begins suit還原度高好多
不過都係決定訂HT

本身有冇TDK隻1/4?

所以都想入手陪隻joker

我都係,begins果套都冇同joker同場出現過
有dx11都照狗衝埋1:4 joker
男朋友好想要返1/4 tdk batman
唉幾個月前我話想買
佢話屋企冇位 又話返工忙冇時間玩屋企啲ht
而家有joker 所以佢想買batman
但度度都天價
唔知之後會唔會降返價呢
唉幾個月前我話想買
但度度都天價
唔知之後會唔會降返價呢

ht出2.0咪會囉
又或者假如你有幾分姿色,同個賣家flirt下,有機會既
事實有joker加持冇咩可能降返價
唉幾個月前我話想買
但度度都天價
唔知之後會唔會降返價呢

ht出2.0咪會囉
又或者假如你有幾分姿色,同個賣家flirt下,有機會既
事實有joker加持冇咩可能降返價

係FB長徵啦,二手可能4K有交易既
唉幾個月前我話想買
但度度都天價
唔知之後會唔會降返價呢

神燈女友
勵害
個日ACG落訂見到有隻IM MK43 1/4現貨
最後都係無帶走佢..
而家又心思思想買返
但隻43無咗特別版個座又好似爭啲嘢咁
個日ACG落訂見到有隻IM MK43 1/4現貨
最後都係無帶走佢..
而家又心思思想買返
但隻43無咗特別版個座又好似爭啲嘢咁

你係咪講緊42....
勇度開訂了,有幾多人會訂?有D心郁郁但又未去到好想要
想問下FIGURE個D名(稱)牌可以係邊到買/訂造
第一次買hot toys
想問下點解有d有啡盒
有d無既
有冇人會買埋場景?
就咁擺隻1/6好似有啲單調

原價放左比同事

訂左MK5先啦,MK6上FB徵單,或者之後等MK4,兩隻主要係個心口唔同

mk 5 & 6 好唔同wor

原價放左比同事

訂左MK5先啦,MK6上FB徵單,或者之後等MK4,兩隻主要係個心口唔同

mk 5 & 6 好唔同wor

佢話4同6呀

樓上上睇清楚D先啦閱讀理解fail
有冇人會買埋場景?
就咁擺隻1/6好似有啲單調

可唔可以自己印d背景牆紙
第一次買hot toys
想問下點解有d有啡盒
有d無既

睇哈活心情,通常iron man/貴野/特別版都有個啡盒

1500蚊左右或以下/唔係乜野重要主要受歡迎角色通常都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞