[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Mk44可以係邊到收 同幾錢到
想入坑

3800蚊yahoo拍賣
d人用3500蚊谷精都買唔到

都冇

見親都四千,好恐怖

2.0 都快開訂
幾時?

連樣都未知又黎過

就咁睇好似AOU隻靚啲,但如果呢隻開訂又可能等到2046先有貨

點睇
有冇人同我一樣仲留住張 IRONMAN HULKBUSTER單冇去退訂

我收
TG Dhwnn

點睇

如果真係咁
好肉酸

點睇

如果真係咁
好肉酸

我估係for 太空飛行嘅噴射器

點睇

好似 Riri 嗰件咁, model prime armor

呢隻cosbaby好似仲正
1:4 mk43 幾錢到
Mk44可以係邊到收 同幾錢到
想入坑

3800蚊yahoo拍賣
d人用3500蚊谷精都買唔到

都冇

見親都四千,好恐怖

始終少人訂加上有批人退貨

兆萬有現貨
大約3400

兆萬有現貨
大約3400

邊層?

兆萬有現貨
大約3400

邊層?

玩具狂熱
電梯上兩層
不過你最好打電話問下
因為佢無display出黎
但我見現貨堆有42,43 1/4喺度
dx12大概幾錢可以收到?心血來潮想入隻玩
dx12大概幾錢可以收到?心血來潮想入隻玩

全新2000~2200
9成新二手個啲見過最低1700都有

solo電影果隻可以慳返
是咁的。最近翻睇TDK想入返隻joker,諗緊3揀1,唔知點好
一係DX11一係overtoys出個隻一係joker bank robber 2.0可能會買多個body加套cgl c-02,
大家會點揀?
是咁的。最近翻睇TDK想入返隻joker,諗緊3揀1,唔知點好
一係DX11一係overtoys出個隻一係joker bank robber 2.0可能會買多個body加套cgl c-02,
大家會點揀?

1:4 唔考慮?
有考慮過,但唔知點解1/4髮型唔順眼,而且玩開1/6,突然有一隻1/4好奇怪,追埋1/4 batman 又貴個下慘
大家會點揀?

有考慮過,但唔知點解1/4髮型唔順眼,而且玩開1/6,突然有一隻1/4好奇怪,追埋1/4 batman 又貴個下慘
大家會點揀?

無錯,小醜d頭髮跌落黎先有味道
買咗隻 Overtoy Joker,
其實我覺得唔錯

如果只係考慮1/6,我會揀DX12
如果考慮埋1/4,我會揀1/4再拎個頭去植髮
一對1/4小丑蝙蝠俠咁放埋一齊真係好有霸氣
反正佢地自己獨立一個系列,唔會同其他唔夾

Overtoys唔算差
不過有好多位要自己執下佢
呢張相係乜都無執過,未有時間搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞