[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇巴打可以放張mark6嘅單俾我 好靚啊 呢排先留意hottoy 想入隻經典做第一隻ht

應該未截訂,你打去問下
有冇巴打可以放張mark6嘅單俾我 好靚啊 呢排先留意hottoy 想入隻經典做第一隻ht

原價放左比同事

有無人訂普通版joker?

原價放左比同事

訂左MK5先啦,MK6上FB徵單,或者之後等MK4,兩隻主要係個心口唔同

應該未截訂,你打去問下

要食炒價

應該未截訂,你打去問下

截咗喇 今日上去問咗

原價放左比同事

訂左MK5先啦,MK6上FB徵單,或者之後等MK4,兩隻主要係個心口唔同

MK4未出㗎咩?

原價放左比同事

MK4未出㗎咩?

出左不過係硬膠版,講緊合金版

原價放左比同事

MK4未出㗎咩?

出左不過係硬膠版,講緊合金版

就係想入合金版丁
而家啲im,訂到2047仲有得訂
想問下deadpool點分第一同第二板?
有無人知toy hunter而家有咩現貨買

兆萬好多avengers2同ca3角色死貨
不過最受歡迎既mk43,46同war machine mk1,3都係冇貨

CA3有咩死貨?

單鋼手gay友,紅女xmen,hawkeye,蟻俠

紅巫女有少少興趣,其他冇咩
btw, 睇緊Doctor Stranger會唔會原價甚至跌價收到,唔跌就等infinity war

唔會平 而家dr strange炒價都2k up

ching你個炒價係幾時睇,就算Y拍都唔洗2K

貴少少1.8k有交易啦
利申:準備買

1.8都貴啦,1.7已有,Y拍最低見過1650

諗住再低D先入手,唔急玩,但知唔知其實全派未?

巴打睇定d啦
其實今次隻Ds唔算出得好
件被做錯左
又無跟經典既黃色手套(片尾有出)
av3又就快出
唔值得高追

我可以等av3架,唔知到時多唔多配件姐
btw, 其實地台冇場景可唔可以唔好用大地台好曬位

擺飛pose一定係大地台

入左隻二手隊長自改
有無人知toy hunter而家有咩現貨買

兆萬好多avengers2同ca3角色死貨
不過最受歡迎既mk43,46同war machine mk1,3都係冇貨

CA3有咩死貨?

單鋼手gay友,紅女xmen,hawkeye,蟻俠

紅巫女有少少興趣,其他冇咩
btw, 睇緊Doctor Stranger會唔會原價甚至跌價收到,唔跌就等infinity war

唔會平 而家dr strange炒價都2k up

ching你個炒價係幾時睇,就算Y拍都唔洗2K

貴少少1.8k有交易啦
利申:準備買

1.8都貴啦,1.7已有,Y拍最低見過1650

諗住再低D先入手,唔急玩,但知唔知其實全派未?

巴打睇定d啦
其實今次隻Ds唔算出得好
件被做錯左
又無跟經典既黃色手套(片尾有出)
av3又就快出
唔值得高追

我可以等av3架,唔知到時多唔多配件姐
btw, 其實地台冇場景可唔可以唔好用大地台好曬位

擺飛pose一定係大地台

vision 都係細地台咋

應該未截訂,你打去問下

截咗喇 今日上去問咗

睇黎就快派

呢隻既會場版一定冇原價單,上y拍/fb group比多一二百買單啦
im3 war machine 好平
新手岩岩入坑幾隻ave2
想問幾個term意思 咩叫做中sad, 副廠,中古?
btw 美隊個盾甩漆 and 件衫白色位置有D 灰 可以點做

原價放左比同事

想訂番
反正我唔太care溶妝頭

我反而想知有冇人訂1/4batman? 大家中意TDK定Begin版?

呢隻既會場版一定冇原價單,上y拍/fb group比多一二百買單啦

普通版都得啦,個特別版頭盔有我都覺得冇所謂

原價放左比同事

想訂番
反正我唔太care溶妝頭

我反而想知有冇人訂1/4batman? 大家中意TDK定Begin版?

Both

Begin 條腰好粗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞