[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
拎咗長毛雷神
除咗個骷髏叫做有啲睇頭
其他真係.....

我仲未收到SMS
我諗咁多隻雷神跟D野真係差唔多,係今次件衫我覺得好睇過之前果D,但過千五就好唔值,咁少野玩

都係3.0最正
全身鎖子甲同個配色設計係正嘅

派貨但HT FB一張相都冇隻雷神好慘
其他一派貨就有影相佬影一輯相

因為冇乜好影

其實今次主打擺明係gladiator Thor
順便出隻road worn Thor 試下水溫啫
拎咗長毛雷神
除咗個骷髏叫做有啲睇頭
其他真係.....

我仲未收到SMS
我諗咁多隻雷神跟D野真係差唔多,係今次件衫我覺得好睇過之前果D,但過千五就好唔值,咁少野玩

都係3.0最正
全身鎖子甲同個配色設計係正嘅

派貨但HT FB一張相都冇隻雷神好慘
其他一派貨就有影相佬影一輯相

因為冇乜好影

其實今次主打擺明係gladiator Thor
順便出隻road worn Thor 試下水溫啫

雖然主打,但好冇雷神feel似普通士兵
如果而家徵全新dx12要幾錢?
如果而家徵全新dx12要幾錢?

全新唔知,二手二千上落,我覺得MMS234抵玩D
咁mms234全新又幾錢左右?
新手問下野
見SIDESHOW POST左新JOKER AND HARLEY FIGURE
好想買
想問下佢算係一個平台定咩?
見佢放HT都貴500到
有冇其他地方平D?
咁mms234全新又幾錢左右?

都係果句,二手二千上落
全新應該好難搵,但你可以試下係FB group到徵,我估2500到
Predator
Predator

好正

下年又有新戲上
Predator

好正

下年又有新戲上

其實Predators前半幾正,係黑肥鬼出場打後開始爛
冇訂到homemade suit gg俠想衝現 想問兆萬4樓sb派貨嗰陣會唔會有現貨
冇訂到homemade suit gg俠想衝現 想問兆萬4樓sb派貨嗰陣會唔會有現貨

未必有

係咪派左貨就一定要上fb/y拍收
或者而家收定單先

未必有

或者而家收定單先

基本上係 除非有大量死貨可以賣
而家收單都可以

截左訂啦咩?
btw, 依隻可能原價都收到單

未必有

或者而家收定單先

而家收單都可以

截左訂啦咩?

截左啦
呢隻唔掂咩?因為少配件?

未必有

或者而家收定單先

而家收單都可以

截左訂啦咩?

截左啦

供求問題,建議係D買賣group試下原價徵先

未必有

或者而家收定單先

而家收單都可以

截左訂啦咩?

截左啦

供求問題,建議係D買賣group試下原價徵先

原價單$500?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞