[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
呢排個post好靜
Btw golden個Ht post係咪無左喇
呢到係咪其他12" 都講得?
如果有錢, 好想入隻1/4既MK 43, 好鬼靚
唔知ironman之後仲會唔會出1/4呢

實會放心

入過但之後放左入左1/6,寧願要合金唔要大舊,合金質感好好多,1/4太膠
呢排個post好靜
Btw golden個Ht post係咪無左喇

12吋熱潮已過
冇乜人傾好正常
Golden嗰個就算啦

冇野派咪靜,又冇戲上開訂

Yes

唔傾其他既話呢個post就沈

Yes

唔傾其他既話呢個post就沈

有冇人玩12"士兵?

入過但之後放左入左1/6,寧願要合金唔要大舊,合金質感好好多,1/4太膠

竟然好膠,我上網睇同片相覺得幾靚喎,姐係1/4係零合金?
1/6個膊頭冇1/4咁靚,唔夠貼身
有無人會買bandai 1/14 LLSS水著 figure
質素上都唔差
等埋GP03出埋

有無人會買bandai 1/14 LLSS水著 figure
質素上都唔差
等埋GP03出埋

SOR錯區

巴打係咪睇緊電視有感而發

唔知點解哈活無出yellow jacket

唔知點解哈活無出yellow jacket

交叉骨同mark7開甲mode都冇出
第一代ant man suit真係幾靚

係,有d後悔放左

竟然好膠,我上網睇同片相覺得幾靚喎,姐係1/4係零合金?
1/6個膊頭冇1/4咁靚,唔夠貼身

1/4上色都靚d
合金應該好難上到啞色

係,有d後悔放左

近排個價上返小小,之前900 - 1000都入到手

d皮衫壽命好短,會開始溶同痴立立
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞