[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Arkham Batman終於出貨

Box art似Play art Kai

唔好搞到雷神咁就ok
Btw佢而家出到一月,六月先訂幾時會有貨

唔好搞到雷神咁就ok

Arkham batman想訂可以去邊度
要幾錢幾耐
Thanks

唔好搞到雷神咁就ok

Arkham batman想訂可以去邊度
要幾錢幾耐
Thanks

出左貨無得訂,上fb收啦,大把人放
隻battle damaged batman好似無乜人講咁

果時要訂咗幾日先 full

仲未收到sms

個頭好撚唔掂,冇表情既
一派貨好多人平放出黎,證明真係差

收返舊版再買枝副廠好過
襯溫打烏文正常價手痕入左隻,實物原來咁靚,之前睇開箱覺得唔靚

另問夾腰個地台會唔會夾到有痕?

個頭好撚唔掂,冇表情既

收返舊版再買枝副廠好過

個頭真係好戇鳩,但有平放咩?咩價

個頭好撚唔掂,冇表情既

收返舊版再買枝副廠好過

個頭真係好戇鳩,但有平放咩?咩價

如果可以拆頭盔又唔同講法既....
有得做會員
但又要買8舊 cosbaby
一係就batman beyond啦,唔三唔四咁
終於等到Marty Mcfly
終於等到Marty Mcfly

屌,無Nike logo. 垃圾。
睇左雷神3,HT下隻Dr. Strange應該會有黃色手套
有冇人知隻HB派到幾月
睇左雷神3,HT下隻Dr. Strange應該會有黃色手套

HT可能會出埋普通短髮版本
反正同鬥獸場造型差唔多
又可以一模多用
有冇人知隻HB派到幾月

打去問

條褲好似實裂皮咁款

條褲好似實裂皮咁款

得罪講句,成隻figure都好撚難睇
仲有冇amazing spiderman 2賣
定買homecoming個隻好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞