[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇巴打可以放張mark6嘅單俾我 好靚啊 呢排先留意hottoy 想入隻經典做第一隻ht

原價放左比同事

訂左MK5先啦,MK6上FB徵單,或者之後等MK4,兩隻主要係個心口唔同

mk 5 & 6 好唔同wor

佢話4同6呀

6戲份好好多,4比tony當廁所用之嘛
6又可以拍war machine mk1,avengers 1戲份又極重

幾大都要6啦,要收好而家收,可能出貨會升下價添
有冇巴打可以放張mark6嘅單俾我 好靚啊 呢排先留意hottoy 想入隻經典做第一隻ht

原價放左比同事

訂左MK5先啦,MK6上FB徵單,或者之後等MK4,兩隻主要係個心口唔同

mk 5 & 6 好唔同wor

佢話4同6呀

6戲份好好多,4比tony當廁所用之嘛
6又可以拍war machine mk1,avengers 1戲份又極重

幾大都要6啦,要收好而家收,可能出貨會升下價添

等派貨
我覺得遲下會出hb+43或者新hb+48 bundle set
佢畀得你成隻入得就唔會放過呢個機會
我覺得遲下會出hb+43或者新hb+48 bundle set

睇到hulkbuster mk1 hottoys 個派貨時間就心有餘悸
兩年幾都未派

原價放左比同事

有無人訂普通版joker?

想訂番
反正我唔太care溶妝頭

巴打我有普通版頭日第三張單,收唔收
有冇人會買埋場景?
就咁擺隻1/6好似有啲單調

邊度買場景?有冇推介?
我屌
好想返追QS001 batman呀

利申:已訂1/4 batman Joker

有錢就可以解決依個問題,可惜我冇
利申:淨係訂左1/4 joker
勇度開訂了,有幾多人會訂?有D心郁郁但又未去到好想要

已訂

已訂

仲未有一個衝動令我去訂佢

原價放左比同事

有無人訂普通版joker?

想訂番
反正我唔太care溶妝頭

巴打我有普通版頭日第三張單,收唔收

最後我收咗炒價單
3180 batman + joker Acg ver

多個頭拎去做植髮玩下

已訂

睇過套戲就已經要訂
有無巴打知邊到多threezero賣
有玩hottoys但threezero出d角色幾吸引

已訂

睇過套戲就已經要訂

豪華定普版?果三件bonus唔吸引
男朋友好想要返1/4 tdk batman
唉幾個月前我話想買
佢話屋企冇位 又話返工忙冇時間玩屋企啲ht
而家有joker 所以佢想買batman
但度度都天價
唔知之後會唔會降返價呢

ht出2.0咪會囉
又或者假如你有幾分姿色,同個賣家flirt下,有機會既
事實有joker加持冇咩可能降返價

係FB長徵啦,二手可能4K有交易既

唔得呀 男朋友一定要全新未開
我明佢點解想完美嘅
唯有遲幾個月睇下有冇人等錢洗放啦
我地都係上年先買返哂dx11 12果啲
今年隻1/4 begins版batman首日單原價都冇人show, 雖然TDK版靚D, 但如果begins版插得勁可以買黎頂住先
男朋友好想要返1/4 tdk batman
唉幾個月前我話想買
佢話屋企冇位 又話返工忙冇時間玩屋企啲ht
而家有joker 所以佢想買batman
但度度都天價
唔知之後會唔會降返價呢

ht出2.0咪會囉
又或者假如你有幾分姿色,同個賣家flirt下,有機會既
事實有joker加持冇咩可能降返價

係FB長徵啦,二手可能4K有交易既

唔得呀 男朋友一定要全新未開
我明佢點解想完美嘅
唯有遲幾個月睇下有冇人等錢洗放啦
我地都係上年先買返哂dx11 12果啲

全新暫時搵到最平4800,但普版

已訂

睇過套戲就已經要訂

豪華定普版?果三件bonus唔吸引

訂左豪華,本身都訂左Rocket,$100當買支槍比佢玩下

睇到hulkbuster mk1 hottoys 個派貨時間就心有餘悸
兩年幾都未派

而家43個價見到都驚

兩年幾都未派

而家43個價見到都驚

45反而跌到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞