[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲有冇amazing spiderman 2賣
定買homecoming個隻好

等得緊係有新買新

等得緊係有新買新

仲有冇得訂

等得緊係有新買新

仲有冇得訂

打去37223988問,應該冇咁快截
仲等緊jl
Starlord 2.0 準備啦

普通版全派喎,究竟係普版少人訂定兩隻版都少人訂呢
15號豪華版單又要等
唔計有錢又有位果啲巴打,ht咁出法只會愈買愈多有時都唔易忍手,好彩我空間有限,有時迫住放啲出去換新野玩

見過fb有人Post啲收藏幾十隻迫埋入櫃好似迫地鐵咁
屌你我係咪買親HT都咁黑仔, 隻重甲左手臂位啲布有一個好細既洞(其實唔明顯我當戰損唔Q換了)

跟住到支矛唔撚著燈,又要拎返去等二個月維修( 會場版應該無即換俾你)
出閃電俠
出閃電俠

之前無咩好,但好鐘意flash,第一次係hottoys買

終於收左
依套真係j撚死人
出閃電俠

睇樣好似唔多似
出閃電俠

睇樣好似唔多似

唔似個演員, HT 果隻靚仔o左
出閃電俠

睇樣好似唔多似

鐘意flash tv版多d
想知 Tv版果款仲會唔會再出?
出閃電俠

睇樣好似唔多似

鐘意flash tv版多d
想知 Tv版果款仲會唔會再出?

冇拉臣幅廠版有三間出, HT 多數都唔會出
新手第一次訂野 想問我唔係首日單 如果首日單派左貨 可能頭幾日個d單 要等多幾耐先會派 會要等大約一個月定幾日左右?
有冇人玩arkham 隻batman
有冇人放arkham 隻batman
出閃電俠

睇樣好似唔多似

所以連ezra個頭都無
新手第一次訂野 想問我唔係首日單 如果首日單派左貨 可能頭幾日個d單 要等多幾耐先會派 會要等大約一個月定幾日左右?

睇下係咪熱門,熱門首日排曬隊個d咪要等多一個月個d
戰損重甲有望跌到 1500
戰損重甲有望跌到 1500

剛剛開咗,心口位其實整得好奇怪
同埋如果個頭唔係合埋口會好好多
Homecoming spiderman 冇得訂lu
Homecoming spiderman 冇得訂lu

通常截左訂係咪隔一兩個月就會派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞