[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲諗緊好唔好炒價入小丑女
個盒同手功都好似好正

想咪入囉
反正下套有小丑女嘅DCEU movie都唔知要等幾耐

起碼兩三年,ht收訂到派貨又要等多年

而家DCEU已經公佈咗Flashpoint
即係JL總動員又要洗多次牌
Flash Cyborg WW Aquaman Thomas Wayne batman Superman Reverse-Flash

唔明,姐係要換演員?定換角色
有無人知toy hunter而家有咩現貨買

兆萬好多avengers2同ca3角色死貨
不過最受歡迎既mk43,46同war machine mk1,3都係冇貨

CA3有咩死貨?

單鋼手gay友,紅女xmen,hawkeye,蟻俠

紅巫女有少少興趣,其他冇咩
btw, 睇緊Doctor Stranger會唔會原價甚至跌價收到,唔跌就等infinity war

唔會平 而家dr strange炒價都2k up

ching你個炒價係幾時睇,就算Y拍都唔洗2K

貴少少1.8k有交易啦
利申:準備買

1.8都貴啦,1.7已有,Y拍最低見過1650

不過最受歡迎既mk43,46同war machine mk1,3都係冇貨

CA3有咩死貨?

btw, 睇緊Doctor Stranger會唔會原價甚至跌價收到,唔跌就等infinity war

貴少少1.8k有交易啦

諗住再低D先入手,唔急玩,但知唔知其實全派未?
個盒同手功都好似好正

想咪入囉

Flash Cyborg WW Aquaman Thomas Wayne batman Superman Reverse-Flash

Flashpoint係同名漫畫 講the flash去左第個世界線
個個原來做緊嘅事都唔同哂 包括蝙蝠俠變左Thomas Wayne咁 但原來因爲flash改變左時間所以唔同要重新洗牌後先回復正常 感覺好似dofp
Btw其實應該套戲會用唔同演員做JL角色
但去返JL2實會用返ben仔 henry等 除非JL2行先過flashpoint..
個盒同手功都好似好正

想咪入囉

Flashpoint係同名漫畫 講the flash去左第個世界線
個個原來做緊嘅事都唔同哂 包括蝙蝠俠變左Thomas Wayne咁 但原來因爲flash改變左時間所以唔同要重新洗牌後先回復正常 感覺好似dofp
但去返JL2實會用返ben仔 henry等 除非JL2行先過flashpoint..

Flashpoint 用番original cast
Ray Fisher已經確定做Cyborg

但老爺同老母係twd Negan同Maggie

我放係房,個窗都唔算大,如果貼左防uv應該都ok?

咁都可以嘅

問題係熱力,唔只係紫外光

熱力要睇你間屋向咩方向、櫃嘅厚度、擺位、散熱位等等因素
我自己本身以前間房都有放display櫃背向窗
木嘅厚度唔算太厚
以我觀察我個櫃啲熱力對PVC、滴膠、假皮、啤件膠衫都冇乜傷害
淨係feel到啲木頭好熱但傳熱唔到去啲figure到

其實變色有好多因素
uv,熱力之外
仲有潮濕
所以個櫃最好係密封唔好有隙
例如IKEA d垃圾櫃度門蓋唔實背板又渣
以前mk 4放billy ,mk 6放訂造櫃
最後mk 4條底變粉紅
mk6 只係淡色少少,唔用白光燈都睇唔出分別果隻

放下吸濕野會唔會好d

密封加吸濕啦
斷估呢d吸濕箱唔會吸哂你間房
有唔會長期開吸濕機呱

我都有放呢個啊
新手想買home coming戈兩隻蜘蛛俠,有冇巴打知大約幾錢?

提提你未出貨㗎喎
Homemade suit就年底出
Tony比果套就下年第三季

咁係咪可以落訂先ga?
因為未試過同官方買
所以乜都唔識

成個流程:上信和廿樓secret base落訂,呢兩隻訂價都係500,你有錢可以full pay,留電話/email,出貨會通知你上去憑單找尾數攞figure
到攞貨時職員會提示你有咩要注意,或者你可以問佢地。

感謝
點解勇度仲未開訂
有冇巴打訂咗Belle
啲配件好似好正
但係好似玩barbie 咁好Kai

唔洗訂,現貨實炒唔起
點解勇度仲未開訂

我都等緊

支那出品
點解勇度仲未開訂

我都等緊

落完訂仲要等一年半載
想問下信和20樓 有無得eps

thx
第一次玩1/6 入左隻hq
等到手

想咪入囉

Flashpoint 用番original cast
Ray Fisher已經確定做Cyborg

但老爺同老母係twd Negan同Maggie

唔知正義聯盟可唔可以帶起其他角色
有冇巴打訂咗Belle
啲配件好似好正
但係好似玩barbie 咁好Kai

唔洗訂,現貨實炒唔起

唔知貨量多唔多
如果大貨超水準又少貨就有機

對我黎講唔吸引,草開marvel唔會插一個公主係到咁奇怪
有冇巴打可以放張mark6嘅單俾我 好靚啊 呢排先留意hottoy 想入隻經典做第一隻ht

CA3有咩死貨?

貴少少1.8k有交易啦

巴打睇定d啦
其實今次隻Ds唔算出得好
件被做錯左
又無跟經典既黃色手套(片尾有出)
av3又就快出
唔值得高追

CA3有咩死貨?

貴少少1.8k有交易啦

巴打睇定d啦
其實今次隻Ds唔算出得好
件被做錯左
又無跟經典既黃色手套(片尾有出)
av3又就快出
唔值得高追

我可以等av3架,唔知到時多唔多配件姐
btw, 其實地台冇場景可唔可以唔好用大地台好曬位
有冇巴打可以放張mark6嘅單俾我 好靚啊 呢排先留意hottoy 想入隻經典做第一隻ht

原價放左比同事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞