[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
遲啲Thor + Loki
JL 又全餐
就破產

Loki+ gladiator Thor
JL 又全餐
就破產

loki訂硬,但thor就諗緊要長髮定短髮
男朋友好想要返1/4 tdk batman
唉幾個月前我話想買
佢話屋企冇位 又話返工忙冇時間玩屋企啲ht
而家有joker 所以佢想買batman
但度度都天價
唔知之後會唔會降返價呢

ht出2.0咪會囉
又或者假如你有幾分姿色,同個賣家flirt下,有機會既
事實有joker加持冇咩可能降返價

係FB長徵啦,二手可能4K有交易既

唔得呀 男朋友一定要全新未開
我明佢點解想完美嘅
唯有遲幾個月睇下有冇人等錢洗放啦
我地都係上年先買返哂dx11 12果啲

全新暫時搵到最平4800,但普版

咁特別版呢?
JL 又全餐
就破產

同意 Loki好撚正
JL 又全餐
就破產

同意 Loki好撚正

呢隻loki藍色custome真係好吸引 加埋雙刀 感覺英雄左好多
男朋友好想要返1/4 tdk batman
唉幾個月前我話想買
佢話屋企冇位 又話返工忙冇時間玩屋企啲ht
而家有joker 所以佢想買batman
但度度都天價
唔知之後會唔會降返價呢

ht出2.0咪會囉
又或者假如你有幾分姿色,同個賣家flirt下,有機會既
事實有joker加持冇咩可能降返價

我明佢點解想完美嘅

咁特別版呢?

我諗一定要買特別版啦
都唔爭得多
JL 又全餐
就破產

Thor仲有得訂長髮版?唔係動漫節限定?

BTW,動漫節訂左Thor同Hulk
話時話有冇人知
Fb 啲group之前可以search野
我之前一直都直接係group search有咩賣
但我update左之後冇左search果一格
而家好麻煩 要由頭慢慢睇
有loki 1.0都會照衝新loki
JL 全餐ready 動漫黑超版batman已訂

我明佢點解想完美嘅

咁特別版呢?

我諗一定要買特別版啦
都唔爭得多

係起碼5000以上
見到一般價位係5500-6000

邊度有5k?
JL 又全餐
就破產

動漫節果陣訂左長髮版,諗緊如果要短髮版就放左長髮
話時話有冇人知

桌面版係左手邊,你留意下就會見到,我成日都用
話時話有冇人知

唔該你
我一直都就咁用app睇
原來桌面版都仲有
話時話有冇人知

唔該你
我一直都就咁用app睇
原來桌面版都仲有

用app女似㩒翻頂個條bar?
不過唔知點解iphone有得search,ipad唔見有
JL 又全餐
就破產

兩隻要晒
JL 又全餐
就破產

兩隻要晒

今次Thor 3全餐都好吸引
好掙扎訂唔訂mark5同Spider-Man
daredevil 派貨
唔見左單本人上去拎
拎唔拎到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞