[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇巴打放ss batman
有冇巴打放ss batman

我見fb谷放單850蚊左右
夜魔孖寶都出哂貨
幾時到我隻arkham batman
夜魔孖寶都出哂貨
幾時到我隻arkham batman

10月

六月單呢
請問各位巴打
之前動漫節見到Hot Toys有隻星際特工Valerian display, 唔知有冇得訂?
請問各位巴打
之前動漫節見到Hot Toys有隻星際特工Valerian display, 唔知有冇得訂?

未公布

其實睇哈活心情,就算展覽有display show出黎都好
mark7開甲版,蟻俠yellowjacket,20樓隻交叉骨都冇開到訂

哈活想點就點
請問各位巴打

未公布

mark7開甲版,蟻俠yellowjacket,20樓隻交叉骨都冇開到訂

哈活想點就點

果時真係幾驚佢勇度唔開訂
一開即刻訂左
Hulkbuster 終於cut訂了、睇黎就快
新手一問, 其實一隻figure大概開訂幾耐?

原來一直都仲有得訂

原來一直都仲有得訂

有,只不過尾水訂可能等到2046姐
請問各位巴打

未公布

哈活想點就點

仲有隻銀西joker

派貨前一兩個月

派貨前一兩個月

咁正聯個隻batman仲有無?

派貨前一兩個月

有眼鏡個隻

派貨前一兩個月

有眼鏡個隻

今個月月頭先開訂, 點會咁快cut
下年the dark knight十週年, 有冇可能再出batman/joker/其他角色

派貨前一兩個月

有眼鏡個隻

今個月月頭先開訂, 點會咁快cut

唔該巴打
下年the dark knight十週年, 有冇可能再出batman/joker/其他角色

唔會啦應該 上月先出1/4
如果真係 小丑得返護士look可以出

我想佢出返1/6 begins版batman

可能真係食住1/4 joker條水,出1/4 TDK batman呢
(QS001係TDKR)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞