[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇人同我一樣仲留住張 IRONMAN HULKBUSTER單冇去退訂
有冇人同我一樣仲留住張 IRONMAN HULKBUSTER單冇去退訂

而家升到3000 不過我無訂,有錢都無位擺

我係你就唔退啦,開黎玩一玩,玩完先放返出去
我都想玩下

終於買到dx11

幾錢?
貴過3500既話我會揀1/4

1/4 for sure
有錢就雙入

不過DX12易追,QS001就超難

終於買到dx11

幾錢?
貴過3500既話我會揀1/4

1/4 for sure
有錢就雙入

不過DX12易追,QS001就超難

3800囉 1/4唔買啦 有隻dx12想襯埋一齊
dx11真係hottoys 最有誠意作品之一,當時2千蚊都唔洗比咁多配件你玩

我覺得1/4個隻都係都係冇1/6個隻咁正
dx11真係hottoys 最有誠意作品之一,當時2千蚊都唔洗比咁多配件你玩

我覺得1/4個隻都係冇1/6個隻咁正

1/6係多D配件,但個頭雕差DD,見人植髮重塗完先覺得靚
1/4 D配件我覺得都夠玩既,有埋檯櫈會冇位擺但我好想佢有埋手扣

1/4 D配件我覺得都夠玩既,有埋檯櫈會冇位擺但我好想佢有埋手扣

btw, 當年正價入真係超抵玩,但隔左咁多年出埋1/4都仲貴過隻1/4真係好癲
今日先睇左銀河守護孩2
有無人訂左勇度
同知唔知仲有無得訂?
今日先睇左銀河守護孩2
有無人訂左勇度
同知唔知仲有無得訂?

岩岩先開訂點會咁快無

入手沙漠肥bat

首日單留名

但熱情已過

首日單留名

但熱情已過

想放?如果係我想收黎玩兩下再放返出去

首日單留名

但熱情已過

話哂等左兩年

點都會開出黎玩下

到時先決定放唔放
有冇巴打要二手黑雷電特別版?齊件盒

btw, 當年正價入真係超抵玩,但隔左咁多年出埋1/4都仲貴過隻1/4真係好癲

呢隻真係有誠意,d服飾搵左kato 監修,
唔知1/4係咪kato監修

首日單留名

但熱情已過

話哂等左兩年

點都會開出黎玩下

到時先決定放唔放

啱既,呢隻真係唔等都等左咁耐,而家先放真係唔抵,應該都好震撼

首日單留名

但熱情已過

話哂等左兩年

點都會開出黎玩下

到時先決定放唔放

巴打有冇入埋43
合體真係好正
希望佢遲下出bundle

首日單留名

但熱情已過

話哂等左兩年

點都會開出黎玩下

到時先決定放唔放

巴打有冇入埋43
合體真係好正
希望佢遲下出bundle

隻43 等到拳頭都變哂色
拎咗長毛雷神
除咗個骷髏叫做有啲睇頭
其他真係.....

我仲未收到SMS
我諗咁多隻雷神跟D野真係差唔多,係今次件衫我覺得好睇過之前果D,但過千五就好唔值,咁少野玩
拎咗長毛雷神
除咗個骷髏叫做有啲睇頭
其他真係.....

我仲未收到SMS
我諗咁多隻雷神跟D野真係差唔多,係今次件衫我覺得好睇過之前果D,但過千五就好唔值,咁少野玩

都係3.0最正
全身鎖子甲同個配色設計係正嘅

派貨但HT FB一張相都冇隻雷神好慘
其他一派貨就有影相佬影一輯相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞