[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Anakin 仲有無得訂 如果想收首日單原價係幾多

上廿樓訂la

冷門個d唔洗收首日單啦,一派派全日
Anakin 仲有無得訂 如果想收首日單原價係幾多

上廿樓訂la

其實可以喺邊度睇完左訂未
有無巴打知道batman armory連BruceWayne同Alfred 嗰set仲有邊度有

岩岩入手左Darth Vader

入FB谷開POST收啦
好多時都有既

依家fb谷係咪得1/6figure 平價俱樂部?
屌隻HB
隻紅色又同KA一樣
可動又同KA一樣
除左detail高左

大比、手臂、手腕、頭望左望右都係同KA一樣咁賤障

利伸:未取貨,睇review屌住先
屌隻HB
隻紅色又同KA一樣
可動又同KA一樣
除左detail高左

雖然同意個版隻紅靚好多,但唔用呢隻紅拍埋隻43會唔match
除左detail同舊化外,關節都好過ka好多,超級緊無鬆手鬆腳
不過覺得佢將43放落去呢個設計係弱智,放到落去咪同放半胸一樣,仲要delay年幾同大幅犧牲可動
利申:已取玩緊
屌隻HB
隻紅色又同KA一樣
可動又同KA一樣
除左detail高左

雖然同意個版隻紅靚好多,但唔用呢隻紅拍埋隻43會唔match
除左detail同舊化外,關節都好過ka好多,超級緊無鬆手鬆腳
不過覺得佢將43放落去呢個設計係弱智,放到落去咪同放半胸一樣,仲要delay年幾同大幅犧牲可動

欣賞佢有關節鎖

不過膊/胸無得拉出
手臂無得拉出

為左合體,腰/股無得轉/拉出

再加delay 一年半
活動力唔好得過ka幾多

情願唔合體

推推post

推推post

右下角防潮珠 ?

推推post

右下角防潮珠 ?

一定要放防潮珠

推推post

右下角防潮珠 ?

一定要放防潮珠

其實隻HB真係好正,可惜真係無位入
屌隻HB
隻紅色又同KA一樣
可動又同KA一樣
除左detail高左

欣賞佢有關節鎖

不過膊/胸無得拉出
手臂無得拉出

再加delay 一年半
活動力唔好得過ka幾多

情願唔合體

多得班柒頭當初話剩係放到胸像冇誠意
輸晒俾傾呃
隔咗一排HT就大執設計
如果跟返當初個方案 下盤可動肯定好好多
起碼大腿有返橫向可動先
屌隻HB
隻紅色又同KA一樣
可動又同KA一樣
除左detail高左

欣賞佢有關節鎖

不過膊/胸無得拉出
手臂無得拉出

再加delay 一年半
活動力唔好得過ka幾多

情願唔合體

輸晒俾傾呃
隔咗一排HT就大執設計
起碼大腿有返橫向可動先

最on9係無膝關節
屌隻HB
隻紅色又同KA一樣
可動又同KA一樣
除左detail高左

欣賞佢有關節鎖

不過膊/胸無得拉出
手臂無得拉出

再加delay 一年半
活動力唔好得過ka幾多

情願唔合體

輸晒俾傾呃
隔咗一排HT就大執設計
起碼大腿有返橫向可動先

最on9係無膝關節

無咩?
我睇片好似有架

近90度的左腳
隻anakin 20樓冇辦睇

推推post

個箱同燈邊度買?
隻anakin 20樓冇辦睇

唔係多數放幾星期就收返㗎咩
劣圖睇住先

個頭咁大既

推推post

個箱同燈邊度買?

Mb display box

推推post

個箱同燈邊度買?

Mb display box

THX!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞