[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
大家有無覺得hb隻色大貨同辦唔同
辦似1:4 mk43隻啞紅色
大貨用左「令」紅色

終於有巴打都覺

比較圖,同攝於sb

大貨隻令紅似1/6用既紅

舊化大貨都輕手左
個個炒Hulkbuster 睇黎係收其他figure嘅好機會
呢到有無巴打玩cosbaby?
今日拎咗Jyn,幾正.
可惜上去見唔到Febe
今日拎咗Jyn,幾正.
可惜上去見唔到Febe

巴打你隻jyn右手個手型hold唔hold到支拐棍? 我果隻左手hold到右手hold唔到因爲個lone太大
今日拎咗Jyn,幾正.
可惜上去見唔到Febe

巴打你隻jyn右手個手型hold唔hold到支拐棍? 我果隻左手hold到右手hold唔到因爲個lone太大

冇試wo
試下用熱風筒吹下隻手,睇下可唔可以整細個㝫
想八下有幾多人買完figure會keep盒?

我有,唔想要放返出去都容易d

屋企人想我掉左D盒佢話好阻訂

屋企人想我掉左D盒佢話好阻訂

你好確定個隻figure你絕對唔撚賣咪丢盒/比個盒其他人
大貨用左「令」紅色

終於有巴打都覺

比較圖,同攝於sb

舊化大貨都輕手左

個情況同好耐以前ironman3隻戰損版好似。
大貨用左「令」紅色

終於有巴打都覺

比較圖,同攝於sb

舊化大貨都輕手左

個情況同好耐以前ironman mk3隻戰損版好似。
47出左無人講
47出左無人講

47冇乜討論價值

冇買46咪買得過,成隻銀就想買既

個個而家都等乜6架啦
今日上完SB,其實47真係唔差
不過可能係喺spiderman套戲做配角,所以冇咩人留意

Box art仲好丁過隻主體 點會掉啊

好多原價單 入得過

電池蓋位同46一樣
無改善
玩果陣小心爛
有無巴打知道batman armory連BruceWayne同Alfred 嗰set仲有邊度有

岩岩入手左Darth Vader
有無巴打知道batman armory連BruceWayne同Alfred 嗰set仲有邊度有

yahoo $4600

yahoo $4600

FB買賣谷,二手既就4000左右

入FB谷開POST收啦
好多時都有既
Anakin 仲有無得訂 如果想收首日單原價係幾多
Anakin 仲有無得訂 如果想收首日單原價係幾多

上廿樓訂la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞