[hottoys]1/6 1/4 figure燒錢討論區 3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
冇訂到homemade suit gg俠想衝現 想問兆萬4樓sb派貨嗰陣會唔會有現貨

未必有

係咪派左貨就一定要上fb/y拍收
或者而家收定單先

基本上係 除非有大量死貨可以賣
而家收單都可以

截左訂啦咩?
btw, 依隻可能原價都收到單

截左啦
呢隻唔掂咩?因為少配件?

Design問題

Design有咩問題?

係咪派左貨就一定要上fb/y拍收
或者而家收定單先

而家收單都可以

截左訂啦咩?

截左啦

Design問題

Design有咩問題?

呢種物料應該好易褪色
好似Superman咁

Homemade suit唔係布料黎?
Superman係bvs嗰隻?

而家收單都可以

截左訂啦咩?

截左啦

Design問題

Design有咩問題?

呢種物料應該好易褪色
好似Superman咁

1978嗰隻

Hero suit比較多人想要,開訂第一日排長龍就知,聽聞已經好耐未試過開訂排長龍D人話對上一隻排到後樓梯係MK46
利申: 訂左hero suit

截左啦

Design問題

Design有咩問題?

呢種物料應該好易褪色
好似Superman咁

1978嗰隻

Hero suit比較多人想要,開訂第一日排長龍就知,聽聞已經好耐未試過開訂排長龍D人話對上一隻排到後樓梯係MK46
利申: 訂左hero suit

Hero suit我都係早兩日先訂 係咪會派到第四季先到我
有冇人知star lord 2.0幾時派

有無人知點解E隻會便咁多
好多GP 1400$就已經有交易

有無人知點解E隻會便咁多
好多GP 1400$就已經有交易

因為好柒

因為冇枝矛

官方話17Q4-18Q1

頂仲有排 好心急

頂仲有排 好心急

呢隻應該出年
Q4有好多未派

如果HT d生產速度可以快D就好隻隻都要等成年

頂仲有排 好心急

呢隻應該出年
Q4有好多未派

如果HT d生產速度可以快D就好隻隻都要等成年

哭buster
想問下其實War machine mk1 mk3
全新未開大約要幾錢到?
之前冇入手想入返
Thor3雷神仲係28/7無郁過

29/7單等待中
HB準備派貨
岩岩到樓下
HB準備派貨
岩岩到樓下

HB準備派貨
岩岩到樓下

首日單
HB準備派貨
岩岩到樓下

首日單

箱size 應該同1/4差唔多
btw 坐等開箱圖
HB準備派貨
岩岩到樓下

首日單

btw 坐等開箱圖

突然有種感動的感覺
HB準備派貨
岩岩到樓下

首日單

btw 坐等開箱圖

點會呀 應該太過1:4好多喎
閣下15年3月3日下午5時前訂的HOT TOYS Hulkbuster已到貨請三十天內攜單到信和廿樓Secret Base取貨逾期無效

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞