(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩? (4)

561 回覆
7 Like 3 Dislike
訂左今年10月Alila Uluwatu慶祝女朋友生日
想問下附近有冇邊間餐廳值得推薦浪漫少少
清左一半hyatt分去換
去Koral 慶祝啦咁,儀式感一流
今日曬到癲咗天氣預告嘅雨淨係係機場落5分鐘
曬好過落雨啦
去邊玩係邊住
正呀 今日出咗打卡tour
司機哥哥好pro
Koral 好食到痴晒線
同埋原來Koral 日頭去咁勁
好彩book 咗lunch
唔該哂奶巴 。我望望
正呢
我都幾中意呢間野,個陣都覺得幾好味
話說有無野食相比黎睇睇同我個陣有咩唔同d野食
日頭去咁勁係咩意思?
行程plan成點呀
10月先去未plan得好仔細
但今轉其中一個目的係順便清埋Hyatt啲分跟住轉會
所以book左嗰啲全部Hyatt旗下
暫定係咁
29/9-4/10

29/9-1/10 住Alila Ubud
1/10-2/10 去seminyak未book 酒店
2/10-3/10 住 Alila Uluwatu
3/10-4/10 住 Andaz Sanur 4號check out 去機場返香港

酒店全部book哂 都係用分book/房劵換
連埋機票都係AM換

奶巴有冇咩建議
住Andaz Sanur 一晚就係為左用Hyatt 既分?
都幾遠下由uluwatu 去返Sanur住,但又淨係住一晚咁少

同埋得6日時間去咁多地方都幾chur下
6日最盡去2個地方我覺得岩岩好
再chur d 咪去3個
同埋你地諗住係酒店hea 定有咩活動咁
認真問,想問點草咁多分㗎?
真呀 又平態度又好 book架車就kuta飛上去ubud玩12個鐘先落返去
Sanur嗰度真係為左用佢張房劵而book
其實都想棄sanur
但hyatt cat4 房性價比最高好似係換佢

第一次去Bali唔去Seminyak又好似唔知點咁
所以而家都度緊 。一係住兩晚Andaz last晚住uluwatu
一係棄左Sanur 住兩晚seminyak

Uluwatu就一定去架了 ,女朋友好鐘意
之前疫情幾年staycation 儲落
我諗住upload 個陣佢一直失敗
試多次先
咁正* 先岩
我以為點都係水底 所以日頭定夜晚都係黑媽媽
但佢日頭其實有日光射入個隧道度
靚到痴線
我book 個陣睇啲review 既相都係一般般
抱住去睇下影幾張相就完既心態
點知個司機哥哥影到出寫真咁
[quote]正呢
我都幾中意呢間野,個陣都覺得幾好味
話說有無野食相比黎睇睇同我個陣有咩唔同d野食
我諗住upload 個陣佢一直失敗
試多次先

出海先黎落雨
想問電子簽Nationality 同Issuing Country 你地寫咩
佢default 2個都China
係咪都照入到境
我改返做hong kong 因為佢有hong kong簡喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞