(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩? (4)

561 回覆
7 Like 3 Dislike
我想揀有雙人床啱啱轉另一個網睇仲有兩張單人床版 2500左右

無優惠都係講緊雙人床連早餐3000蚊
我用trip睇27號見唔到呀因為

咁得意,我用27睇都見差唔多價
兩張單人床版
怕唔怕出事
Sorry我打咗係8月,係3月尾去
平既房型比人訂哂
你太遲訂
如果係咁揀Mulia resort啦
頭兩日諗緊住uluwatu定係nusa dua
因為第一日落機都係諗住酒店附近行下休息下
第二日就全日去nusa penida傍晚先走
想問Cretya Ubud 10:30-15:00都冇得BOOK,但係可以WALKIN入?
Uluwatu 有懸崖睇,nusa dua有白沙灘,兩個我覺得都差唔多,都無咩所謂住邊區,都咁靚咁度假feel
想問下Sanur 去Ubud 如果call grab嘅話大唔大機會有司機接order?
個klook link唔work
直接上klook search 峇里島sim card,你見佢寫係機場拎或者機場幫你activated 都可以買
上carosell search 星馬印尼數據卡 10日10gb 35$張
好好用, 外島都完全收到
係,walk-in 無問題
嚟緊4月同一個fd去4日3夜快閃 諗緊住Seminyak定係Kuta好
兩個地方都好近,係隔離,比我會揀Seminyak
最後決定住Uluwatu 睇情人崖同火舞
另外已經book咗你重點推介嘅Kubu同Koral餐廳
訂Koral嗰陣 嗰日無哂Tunnel table
好彩F5咗陣有張檯空翻出嚟

好期待呀
食Koral 緊係唔好坐tunnel table
張台細過regular 個d好多。。。
中間又成日有人行黎行去,regular table等如你兩個人坐4人台
仲要係對住勁大個水底,空間感同私密感都多好多
不過兩間野食同環境都好好,情侶去氣氛簡直上頂,爆哂燈
真呢! 不過Koral 係我男朋友book
係呢巴打,想請問uluwatu有冇咩好食嘅餐廳介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞