(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩? (4)

704 回覆
8 Like 3 Dislike
7日6夜 通常會轉幾多間酒店
3間
Nusa penida 有冇海邊酒店推介?
ubud sun sun warung
2個人叫左2個飯 3個小食 1杯juice 連埋稅 service fee 都係120蚊港幣 好食 環境靚 飽到癲
平過香港茶記
有無性價比高的spa /按摩介紹
credit card 應該好流行架
我諗住靚餐廳碌卡
平時call grab / 包車
d tour klook book 晒
去八日凈係唱3000 夠唔夠吖嗱
我驚唱返港幣要蝕
Credit card 好似手續費都高
我果陣用剩番香港唱番 個rate仲靚左 冇蝕
去2個區的話大約3間
第一頁有
無介紹錯呢
介紹得都好野黎架
仲有無去邊間我介紹既餐廳呀
Alana penida hotel
Pramana Natura Nusa Penida
其實ubud的話
Putri Bali 都唔錯
想問下樓主 如果大概五日行程 想chill去club 做spa 同埋玩水上活動 推薦去邊區好 同點分日子 未去過
諗到應該兩晚去ubud
想chill同做齊你講既野一係五日係水明漾
如果2晚係ubud 2晚係Seminyak一定唔chill
無介紹錯啦
咁如果2 ubud 3seminyak 有邊度推介
住烏布酒店想夜晚岀去食 唔知call grab 方唔方便?會唔會等好耐都冇車
仲想問下Adiwana係烏布嗰幾間邊一間好啲?
講酒店定玩既地方
兩個都係 如果六月中去 依家book會唔會太遲 唔該巴打
而家book唔平啦,快d book埋佢啦
Seminyak : berry amour romantic villas獨棟別墅性價比高服務好
Tribe Bali Kuta Beach 性價比最高,酒店門口就係Kuta beach,係最新最大既shopping mall隔離,平到癲
Potato head, 酒店度假型,下面就係自己酒店開既beach club

Ubud: Mandapa (睇你budget),The Kayon Jungle Resort(公眾同私人泳池有恒溫,jungle view打卡一流,度假型)Puri Sebari Resort 性價比高

玩唔洗講啦都係個d

Seminyak : beach club, 水上樂園,spa,第一頁推既餐廳

Ubud : 漂流,ATV,去火山cafe睇火山,Ubud 市場,Ubud皇宮
你有無search哂上面既酒店
Google留意左天氣預報好耐,五月份日日都報落雨咁濟,
晴天既日子接近0實際情況係點
啱啱去完10日,日日都好天,冇落過雨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞