(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩? (4)

561 回覆
7 Like 3 Dislike
下 tunnel table 食lunch 勁靚喎
我嫌佢台細,同埋d人係中間行黎行去
而家諗緊住alila定係equilibrium 定係仲有其他都唔錯 睇過W覺得冇呢兩間咁抵
fine dining 都唔會一次過上好多嘢喺張枱度嘅
我上次食都可以夠位擺

中間行嚟行去就還好
正常啲人嚟影相其實會畀人趕走
Akasa
The warung at Alila
Gooseberry
緊係正
去埋Savaya day club啦,呢個仲正
Akasa
The warung at Alila
Gooseberry
如果懶得換錢,hsbc去到用atm抵唔抵
我知唔會一次過上好多,但有得坐大d我寧願坐大d
舒服d,私密性又高d

張台大好多
又可以對住咁大個水底
我覺得要坐大枱 要私隱度高
大把餐廳都做到呢樣嘢
從來唔會食個飯又要揀大枱 又要揀多唔多人經過
我去boy n cow 直接坐bar table 都覺得好正

食KORAL 梗係要享受啲魚喺你頭頂上經過
一路食一路搵魚 而唔係就咁望住個玻璃食飯
咸魚青菜各有所愛,其實有咩所謂
其實真係冇 只不過上面位清男朋友訂咗tunnel檯
我都係講返其實tunnel 枱都有佢嘅好者
唔緊要嘅 反正我第一次去 咩都試下
最緊要係有位又book得到
唔係爬文睇到奶醬巴同其他巴絲講過呢間餐廳
我都唔知有咩靚嘢可以試下
要多謝你地分享坐唔同座位嘅體驗
可以俾更加多想試呢間嘅巴絲做個參考呀
影多啲靚相
終於到咗Bali,想問各位beach club去邊個好?
Finns
Savaya day club
可唔可以講下個特點呀
Finns 可以話係Bali最熱鬧既beach club
仲有鬼佬鬼妹都勁多
氣氛都係咁多個beach club入面最high

Savaya特點係個景超靚,可以睇到印度洋同懸崖
仲有佢夜晚燈光效果一絕,好靚,極有特色
我都睇過,應該會揀Savaya 因為呢幾日都係住Nusa Dua 唔想坐咁遠車去Finns,想問係咪正常所有beach都有提供水上運動架唔該曬呀
想問有冇去過個間 potato head?
要睇下有無有人流既沙灘,有人流既沙灘大機會有水上活動
到時去完Savaya返黎講下感想
最後Nusa Dua住邊間?
呢間都幾好,氛圍都唔錯,睇日落靚,環境好休閑
都多人
Nusa Dua 可以睇下white rock beach club, 不過個feel 唔係Finns 或potato head 果type…可以上網睇下先~1點前去到個min charge 50% off

如果玩水上活動就要去benoa, 普通沙灘例如Kuta beach或seminyak beach 都係得surf 玩
想要住宿空間大同私密性揀equilibrium
想要住得近海邊同public are大既就揀Alila
比多間服務好,又大性價比又高既Villa你揀
Berry Amour Villa,呢間真係無得頂
收到,唔該曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞