(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩? (4)

920 回覆
8 Like 5 Dislike
Gate of heaven 由ubud去要幾早出發先唔會等太耐?10月去
K club ubud garden view同paddy view有咩分別?garden view 會唔會冇野睇
親子遊有無行程推薦?plan緊一日去safari
太遲知有呢樣野
Ubud private villa係咪客廳多數冇冷氣?
邊個講架
我見就算k club ubud個living room都係得風扇
想問巴打有冇6人villa推介?
想問下多數帶幾多hkd 去峇里(七日六夜)?同埋係咪去到先唱?
最好喺香港唱,當地唱有機會俾人呃
睇你係咪豪玩,不過我覺得唔使唱太多,因為用唔晒帶返嚟唱返做港紙,個匯率好差
3,4k 夠唔夠?同埋當地有冇信用卡用?
餐廳好多都收卡,冇晒紙幣最多咪碌卡
不過路邊嗰啲舖頭仔就未必收卡
Plan緊嚟緊12月中去七日峇里
酒店預算大約$1500/night 追post樓主推介嘅酒店都比較貴
如果希望有叢林景+private pool 想問大家有冇推主要想去relax下
去烏布同南部多,9月中去兩條友去,建議包車定grab算?如果grab夠殺就唔包車了
識嘢喎,識用我建議嘅Luxury escape 個網
你揀既呢個package 同我之前個個一樣
其實佢係比飛仔你既包daily lunch/dinner個到
當你6日6張飛仔啦,咁你想一日食佢中午同夜晚都用佢飛仔都得
係幾正架任你揀食佢既咩野餐廳,間間味道都唔錯
佢既activities 係我WhatsApp問佢拎既
我都可以比你睇睇,但時間上面就一定有唔同了

呢個Cliff ocean suite好正
行程直落玩10個鐘咪包車
你一日去1-2個景點既咪call grab
有冇巴打試過一個人去? 想去埋潛水
嚟緊一家大細去 完全唔知可以有咩行程
見到有咩要比bali觀光稅
依加新政策要比?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞