(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩? (4)

920 回覆
8 Like 5 Dislike
建議住Kempinski!!!
真係好大好靚,仲有多餐廳,同埋佢既spa係我係Bali咁多日入面做得最舒服,沒有之一!
同埋你好體驗到住Cliff suites 同普通套房既分別,得你地先可以去10樓既泳池同埋食野(早餐)你地仲可以揀去中間間餐廳食早餐
可以住Kempinski然後去St. Regis食一次佢既早餐仲有Sat/Sunday Brunch就夠,到時一樣可以參觀佢地酒店
Kempinski住Cliff ocean suites係最高享受!!!
多謝你比咗咁多意見
Kempinski 自己都有個Sunday brunch,你咁岩撞正星期日住都可以book,好多野食,佢spa係舒服到你會訓著,同埋佢有gym room對住個海做,仲有,佢個到有白雲餐廳,中午係食點心自助,夜晚就打邊爐,食過好好食
日本餐廳都好好味!幾有創意d料理
仲有去沙灘個到佢會有免費既單人雙人艇比你划
幾好玩,記得remark: honeymoon 會有免費cake食
仲要幾好食
住Cliff ocean suite記得remark要住高樓層,去到無比就去到再爭取,愈高愈靚架佢個景
仲有免費cock tail,去roof top bar到飲野食野(free)
同埋有free high tea係10樓食
佢既餐廳都要提前book定,唔係到時無幾多間揀
仲有佢水底餐廳Koral記得book黎食
日本餐廳可以坐出面,最好日頭坐,個景好靚
多謝奶醬巴mark低曬
見樓主大推kempimski spa , 冇住果頭去做是否不智
另外我見都有好多package
唔會不智丫!可以順便去佢既泳池同海灘玩埋參觀埋間酒店,我Seminyak, Ubud, Jimbaran, Uluwatu 同nusa Dua都做過spa,搵唔返Kempinski個種感覺,真係舒服到訓著又唔會太大力唔會太細力,做左2次我都
係呀好多package,每樣都有d唔同
直頭可以當佢景點咁玩入去食埋野添
想問簽証冇得填入境日期,者係佢出比你之後30日咁計?
係呀
八月頭出發仲捕緊機票
有冇人試過mulia嘅buffet,想知會唔會中伏,同埋邊間好
想問下nusa dua有冇推薦咩餐廳,追過幾個Post都好少見人講
你食得豪唔豪,多唔多野玩架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞