(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩? (4)

920 回覆
8 Like 5 Dislike
係 我無覆佢諗緊搵多個quote 吓價
1. 包會好啲 旅遊景點都幾難call 車
4點前去比較好 無咁多人

3. 試下講$250睇吓佢肯唔肯ubud都同機場有啲遠
要填健康申報表同另外有個申報表
上次睇東瀛遊有講過
想問包車仲使唔使俾Tips
緊係唔洗,咪蝕比佢
不過你覺得佢態度好服務好,想比都得
巴打你推介嘅putri spa係咪即係ubud嗰間?

想問有個項目叫Ayurveda係淋d油落額頭同頭髮,之後係咪好難洗走?
海神廟來回都喺即call grab,去個程好快call到,返嚟個陣我避開咗日落後先走,都快call到。但要留意峇里島成日塞車,搭車時間要預多少少時間
我星期六海神廟回程call Grab/Gojek
超難call最後call到Gojek但個價由100k跳到差唔多200k

同埋佢有規定網約車唔可以海神廟接客
唔想搏彩數包車好啲
或者去程Grab/Gojek同司機講包回程
今日到步 有咩餐廳/spa推薦
唔好意思

而家用特區護照係咪

唔使簽證?

我下星期出發
第一頁咪有
Yes
記得填健康申報果啲
謝謝

請問呢個又使唔使搞

「一、 峇里島省政府強烈建議旅客入境前透過指定網頁https://lovebali.baliprov.go.id/home或下載手機應用程式Love Bali進行線上繳費。旅客付費完成後將取得電子證明,並在入境時掃描該證明以利快速通關」
想問健康申報係填入境紙仔嗰啲定要上love bali個網填
去峇里島一定係先換美金 到當地再換錢抵d
利申人在峇里
唔該巴打
唔洗,啱啱去完,所以都幾熟!
Finns beach club唔book daybed坐餐廳free area得唔得?定係餐廳唔可以坐咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞