(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩? (4)

561 回覆
7 Like 3 Dislike
一定Uluwatu
Ubud Kayon jungle resort
Ubud Mandapa
無理由架,國泰時間靚過HK airline 喎
Book左住邊未,uluwatu 都幾多day club
你去邊個呀
收到巴打
想請問下 奶醬巴有冇試過eqUILIBRIA 佢地嘅spa?
試過,唔建議,相比出面既性價比唔高
環境都普通,都唔係特別舒服,訂出面好過
要睇你住咩酒店,luxury escape唔係間間都有得訂
Ubud無beach club
個d day club黎睇叢林
反而Seminyak 好建議你去下Finns beach club,夜晚氣氛好好
有興趣可以玩埋水上樂園
好嘅明白 好多謝你解答 全部都好useful
11月頭去6日5夜
打算住四季
如果2晚住ubud 3晚住jimbaran會唔會好趕
定建議5晚都住ubud/ jimbaran
主要都係諗住去hea
行下market, water park, penida浮潛
6日5夜可以體驗多d唔同地區
2晚ubud 3 晚Jimbaran可以
因為一個海邊一個叢林,真係好唔同感覺
多謝你
想搵個水清啲既海灘游水同hea下,你地會推薦邊個?
諗緊nusa dua係咪最好既選擇
係,nusa dua
想問有冇CHING方便影一影峇里機場匯率個價牌,之前去越南淨左好多,想用越南換睇下差得多唔多
如果8月7夜 4 日nusa dua 3日烏布會唔會兩邊都玩唔曬
8日見你講得7日係因為唔計走個日 ?
Ubud 3日一定玩唔哂
4日nusa dua都一樣會覺得時間過得好快
斬尾所以計少左1日,諗緊見你上面話感受叢林同海灘,所以忽發奇想
Lm
仲睇緊Nusa dua 住邊間,好似間間都好靚
其實唔洗要玩得哂架,我Bali去一個月都一樣玩唔哂,太多野玩啦
你ubud 3日好好咁體驗下已經夠
因為好唔同真係
大推Kempinski,呢間真係又新又靚
皇者中既皇者
呢間好貴而家睇都5000/晚,睇緊啲2-3000
你住咩房型啊?我上網睇都係2800左右一晚,8月份既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞