(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩? (4)

561 回覆
7 Like 3 Dislike
第一晚會喺Kuta因為去到酒店都夜晚7點幾

請教吓Kuta / Legian有咩氣氛好嘅餐廳
嚟緊會去nusa dusa 嗰邊住兩晚,除佐koral (已full) 外有咩餐廳推介?
我都想知!
會住兩晚 kempinski, 其中一晚食 Koral, 諗唔到另一晚食咩好…
唔試下開GOOGLE MAPS搵下? 有時有驚喜
Kuta呢度找換店 1hkd 得1700🥴
都係ATM 好
Tequila Bar Kuta Bali
The Cave
Akasa
再唔係Kempinski入面既白雲餐廳或日本餐廳或者reef beach club
The Cave
Akasa
再唔係Kempinski入面既白雲餐廳或日本餐廳或者reef beach club
有冇人行過阿貢火山
想知難度去到邊
喺香港最盡行過蚺蛇尖 未試過國外行山
唔知自己hand唔handle到
Thanks Ching!
有冇人試過國泰落機後直去ubud? 聽人講塞到仆街
獨遊峇里會唔會危險?
想join klook 行山睇巴杜爾火山日出,想問上到去係咪好凍?
有冇人住過hardrock
o唔ok
搭單問,係咪要好強體力
定係有方法俾錢坐車代步
klook有 坐越野車上
全部都要2人起訂
唯有硬食, 自己一架車就得
BTW睇相好誇張, 上到山所有車打哂蛇餅
個VIEW好似差好遠
下午四五點先出發去海神廟會唔會塞到痴線
BTW D TOUR全部都係跨區接送去玩
應該無一樓講得咁跨張既
你精力得時間得咪去囉
講既係Seminyak去ubud即日來回咁玩
Ubud去Uluwatu / Jimbaran即日來回咁玩
你自己覺得誇張咁你咪唔好理
因為塞車同車程長,所以最舒服一定係個區住個區玩架啦
想問下
新加坡去bali 4日

早機到

Day 1 ubud 住
Day 2 ubud 去seminyak 住
Day 3 seminyak 住
Day 4 晏晝就返星加坡

定或者

Day 1 seminyak 住
Day 2 seminyak 去 ubud 住
Day 3 ubud 住

想問有冇話邊個好啲?
Seminyak 近機場過ubud好多,無咁趕
Day 1 ubud 住
Day 2 ubud 去seminyak 住
Day 3 seminyak 住

咁你走個日會舒服d
好,感謝
KLOOK 租電單車機場拎, 直接揸去UBUD有無得諗,
自己跑哂UBUD D 細景點, 過兩日出番黎庫塔又唔洗再CALL車,
上網睇話UBUD對 CALL車APP好唔友善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞