[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

853 回覆
2 Like 2 Dislike
恐懼係源於火力不足,玩後d就唔恐怖嫁喇
Help them, Ethan
都係果句 打完老豆老母已經冇野好驚
Lucas is a joke小E都唔算太恐怖
似JoJo 既Ora Ora 多D
手痕加咗JOJO嘅sound effect落去,果然食用效果更佳
https://vimeo.com/893735434?share=copy
只要我拔出第二把劍,就冇人可以阻止到我
Capcom 都算佛心,VR mode 成10GB 都免費
我想繼續 J Rosemary wo

capcom覺得vr玩家同手掣玩家係兩群人。佢想吸新客

佢地想堆ip,會用版權策略推「非遊戲」作品吸新客。

即係公司行market penetration 市場滲透,實際動動係令價格催向下降
呢兩個火藥望落去係冇分別,點解有個會貴啲嘅

成本上漲 唔可以永遠保持2粒賣比你
奸商係咁架啦
因為預你第一次同第二次換, 第二次會貴d ada d 小鎖匙都係咁
激死 遲咗買XBOX版唔知豪華版係聖誕節會唔會再減價
真係抵到爆,$200 xbox唔使有豪版,不過無Ada
咁ada 都係70蚊到
實會啦, xbox 版成日特價, 記得之前萬聖節同黑五都有特價
剛剛睇完無盡黑暗,感覺boss fight好hea
想睇boss戰,都係睇返damnation
dead island嘅boss戰都係唔太得
我覺得無盡黑暗個前奏係做得幾好,係埋尾放軟手腳
可摸耳求資源
響Netflix 唔見有
你google"生化危機 詛咒"會搜到
剛剛搵到了,睇到leon比隻licker打到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞