[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

853 回覆
2 Like 2 Dislike
當然用芝加哥都應該拉。
馬沙 :「差別不在於機體性能,係機師既分別」
concept先係非世界級玩家既keyword
鬥快梗係買火箭炮解決,而且成隻game 最缺既其實係時間
一發火箭炮慳返成 2 - 3分鐘仲要有回贈,根本抵到爛
九巴話右手唔值買火箭炮,我真係笑而不語
16萬一發喎
我幾時有話鬥快你盲撚咗
我想快 撚會用芝加哥咩
當你要追時間就會覺得值
BTW 我收返上面笑而不語個句話
遊戲玩法同策略有差異好正常,我語氣重咗啲
其實追s都唔差兩分鐘啦,睇人打唔跑剩係行路都係5個鐘完
PeachMilky 好似大波過 Ella Freya
連人中8都搵佢?
唔係點解要搵佢做 body model
我唔係講緊Speedrun鬥快
我講緊同把槍鬥快。把槍500ms,玩家就想喺490ms standby。但其實如果你唔係衝世界紀綠,真正應該做既係調整戰鬥方針做700ms一下。都你個plan 本身緩慢過個cd。唔就唔會被cd打亂。

🌟《Resident Evil 4 Gold Edition》將於2024年2月9日發售!🌟

包含遊戲本篇,以及追加劇情 DLC「逆命殊途(Separate Ways)」和追加DLC組合「額外內容擴充包」在內的「Gold Edition」登場!

PS5實體版提供「BIOHAZARD」及「RESIDENT EVIL」雙封面,任君選擇!🙌
建議零售價為HKD 378/TWD 1,490!
趕快到各大零售店舖查詢及預約吧! 🏃💨

#ResidentEvil #RE4 #GoldEdition #Biohazard
屌那星又係入code先有sw
慳返唔使買
希望有remake
有冇人有玩re4 berserker mod
難玩到仆街
爆咗 死咗130幾次
睇人玩好多充滿惡意嘅設計
第一章終點地牢有電鋸婆
過唔到炸教堂位, cls 左手+ 狗狗n隻 + 村長隻狗 +牛牛 , 打到彈盡左手都未死
打雙村長...CLS
只係想氹啲沒買嘅人落搭啫
買咗玩咗嘅基本唔使理
都話XGPU有2就有埋3啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞