[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

852 回覆
2 Like 2 Dislike
無限子彈都好淆底 佢啲腳步聲即係做得好恐怖 啱啱我要用火箭炮
加油 解埋白金
我爆第三次玩左 11個鐘
仲係B
唔知衰咩拎唔到A
我知時間好似係要10個鐘以下
唔知關唔關個 save count 事但係我係由244到252咁 save
不過我係鍾意做哂所有任務玩盡佢
下次再試直接衝呢次當儲錢
鋼鐵廠勁難連combo
無限火箭炮炸死左Ashley
然後幾個 chapter 無 save
真係想死
pro要攞A 要7個鐘 就算多過1秒 直接變B
7個鐘真係要狂 skip 先搞得掂
我唔識得果D穿牆玩法
唔係啊嘛 你爆咗2次 你D武器都唔夠你7個鐘內通關?
你敵人全清啊?
係呀我完美主義D鑽石位呀乜鬼挑戰任務都要清哂先高興
屌 咁你完美主義者就咪諗住攞A啦
其實果 d charm 係咪換果D token 去洗就會集到好野
練靶場我唔係好掂無乜心機玩
我現在有百幾粒粉紅色花辮咁嘅野可以狂換
就算完美主義
有無限火箭炮攞PRO A唔難喎
屌,特價過左期
唔記得左買
原價都好似30幾蚊啫 特價都係平果10幾蚊
重點係hardcore既暴君發現你後快速步行個速度,係快過你跑步個速度

仲要hardcore 因為唔夠資源清怪,係未熟練避怪手段/路線前,玩hardcore好有四面楚歌既感覺
其實RE2唔係跑步 只係急步咋
又有一款準備全成就
Re7同8嘅付費dlc有冇包無限武器同無限彈
我有買到,但只知包特殊劇情
果陣人地都未做最強特工,唔要求得咁多架啦
我從來未見過RE系列無限彈DLC免費
shit 我睇錯

為咗照顧懶人玩家依家又真係有得直接比錢unlock無限彈/武器
Bio8我記得都係有

[PS4&PS5] 包括「額外內容商店通行證」在內的3款《Resident Evil Village》DLC現已發售!💡

這次發售的DLC「額外內容商店通行證」可解鎖最高難度、額外獎勵,以及所有道具等。此外,作為預約特典的武器零件「浣熊先生」和「求生物資包」也分別以DLC的形式開始發售,讓它們在遊戲初期陪伴著你吧。

我知道RE2R有得直接買
我以為佢係問 無限武器DLC係咪免費
依家唔會啦 Capcom都要做生意嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞