[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

852 回覆
2 Like 2 Dislike
感謝詳細回答
ADA唔隊草那個成就可唔可以食蛋或者噴霧?
咪同本篇一樣 乜野補血都唔可以用
屌, 唔知是咪年紀大左
呢加玩一個下晏就頭赤赤
明明以前晚晚玩re2 逼自己拎白金都無事
Xbox終於全成就
究竟Ada嗰條裙定褲嚟,睇極都睇唔清楚

點睇都唔係褲啦
有啲角度中間有摺架後面

貼身啫

有多啲光會見到唔係褲

呢排仲煲緊Bio8 僱傭兵mode
Ethan成日斷combo
準備KO埋PS4版 玩咗PS5同埋XBOX咁耐 玩返PS4唔慣 load得慢 畫質差
https://twitter.com/PC_Focus_/status/1745801172290535425?t=LX6687X2r_055GLEiC0aAA&s=19
外國有玩家發現Capcom近排喺某幾隻steam game加咗個俄佬drm
有啲防毒會判別為病毒
美其名係drm工具,但其實係為咗封殺mod
有啲game個fps仲因為呢舊drm而拖低咗

https://twitter.com/PC_Focus_/status/1745834053058576605?t=RVb3Gwhka7MUD1nkuYAacg&s=19
Revelations 1商店頁已經爆負皮

某啲影相角度入面係黑色的

20號朝早 spicee係gdq又有挑戰
無乜玩弩,原來貓耳唔包箭
又要好乞兒咁去執返
淨係得Ada 爆炸弩先真無限
終於完成一周目
想買無限火箭,二周目應該唔夠錢,無限火箭係咪二周目限定?
二周目好難唔夠錢喎

幾時買都得
如果你係輔助難度 load返最終大佬前save 賣晒所有武器 睇下儲唔儲到120萬+單發火箭炮嘅錢
係輔助買一支急救噴霧3000 而且無限
3000*400(200)=120萬
係專業 一支噴霧賣5000 如果你有獨角仙charm 賣10000
400*5000=2百萬 / 200*10000= 2百萬 夠買一支無限火箭炮

如果你有Leon charm 只係160萬
1600000/5000 = 320支
1600000/10000 = 160支

不過講咁多 都幾肯定你唔係輔助難度
估仲左,一周目硬派,只加攻 (red9,蝴蝶,魔鬼魚,防暴) ,有一堆野未賣
Re4 玩咗一半 見re2 plus 上咗架有得玩 而家又玩 跟住又多手買咗無限武器 原本喺警局好淆底 而家變咗無雙 btw re2 個氣氛好似好過 re4 過咗夜晚12唔敢玩
好少可見到一隻game同時係game pass同埋 PS plus上架
re2 hardcore暴君幾時都好有壓迫力
之前re3就出嗰排update有份jill文件要執,load返去到槍店前少少嗰個hardcore save,雖然得幾分鐘路但都好驚(本身四條線都爆晒hardcore S+)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞