[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

853 回覆
2 Like 2 Dislike
星爆氣流斬
諗住係XBOX買多次 點知只係減standard 無減deluxe
Deluxe上星期BF 減咗喎,,我某渠道買幫我兌埋code收$180,仲癲過用土雞買
bf ???
黑五
so sad 唯有等多陣先
BIO 玩得7788, 大家覺得下隻玩 alan wake 定 the evil within 好? 都係諗住由1玩起, 邊隻比較無咁恐怖, 又近似RE2-4 果種玩法?
alan wake 2 玩咗一陣 又係一隻放勁多jump scare嘅game 好cheap
係咪單身咁多年練出黎既手速
拳頭都扣血? CHRIS 黎嫁
竟然 , 見佢拎咁多獎
裝備左兩把刀仔玩二刀流
巴打諗住破第3次
但係要等xbox 豪華版減價先得
玩開bio千期唔好玩alan wake 1,
第二集好唔好我唔知,第一集悶到仆街就一撚定
敵人種類5隻田指數得哂,對戰方法就永遠得一種
係咪比較接近睇故事既game?
有,劇情上5代全部對白都係為咗埋尾。你無玩1、3同4就唔會有任何感情波動。又會覺得唔好睇,又會花式劇透1、3、4。

起碼上youtuve睇1代opening同ending,親手玩3、4代。5代先有劇情上既意思。5代重要痴線到用路蘭既batman begins 手法寫時序。fans都要集中精神先知佢up乜

但問題係dmc5系統做晒所有user friendly 調整,明明係新手最易玩,但新手又享受唔受到劇情。

除非你喺game入面睇嗰段歷史解說(廢廢地)
係,可以理解為動作版until drawn.
但d動作原素係垃圾,係笑話。
初我steam 全部都係bio, 佢就推介alan wake比我
點知就中哂伏,我仲可以捱到打爆機都幾佩服自己

玩The evil within一定唔會後悔,好多bio致敬位
咁買The evil within1 玩下先, 睇人gameplay 都幾恐怖下BIO2 REMAKE 巳經係我極限 會唔會仲驚嚇過佢 ?
係多左份血腥,恐怖感就同bio 1 差唔多
我知都係三上整,一時間諗唔到個好d既term去形容
咁應該頂得住個人覺得bio7最恐怖,而家仲未爆到機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞