[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

853 回覆
2 Like 2 Dislike
有劈價咩?
應該岩岩完左, 前幾日仲特價緊 不過佢都成日做特價, 應該聖誕又黎
https://www.metacritic.com/game/resident-evil-4-gold-edition/
無端端出咗個Gold Edition page,到底係流料定真係會有Luis/Wesker DLC呢
送Ada比你J

話曬都可以打郁岩石
7代chris 算係系列污點。我就唔係太介意佢用依個新模,但反響太大,搞到8代要用人手執樣。本身搵個有chris 性格既模就唔使搞到8代有啲生硬面癱。

本身re engine既game 就係貪佢個樣係真人掃,依家chris 作為老是常現反而係假樣

其實望落係似想整番RE1/CV個樣
7最尾出場如果唔自介應該冇人認到係Chris
尋日完左Bio6 Chris線
落更啦 Soldier Piers
直頭自介完,個個都陰謀論話佢係假Chris
leon 好似冇呢個問題

只要係金毛加分頭就得
村民一發現你,跟住指住叫 「阿姨巴A多!」點解

舊版都係呢句
一定要講拜拜傻
如果班敵人嘅對白都有字幕就好
岩岩爆左RE3, 想問下之前睇解說片講過美軍用電磁炮同暴君團戰 , 最後滅團, 係咪成個設定抽起左? 現場咩都無既?
你睇左邊個既解說片
由頭到尾都無
係唔係搞錯之後outbreak既劇情
睇番原來理解錯左, 係講緊電磁炮個場之前係美軍同5隻暴君決戰既地方, 佢地無用電磁炮, 不過現場仲留有激戰過後既痕跡, 又有幾條暴君既屍體 , remake 入面就無左 , 反而研究所另一個位有幾隻養緊既暴君 唔知有無關係?
佢講緊舊版 re3 既設定
1998年9月29日 (re2 時間點),Umbrella 一共在Racoon City 投放咗6隻暴君追殺所有生還者 (滅口),其中一隻投放在警局
其餘5隻投放在城市的不同地方,但都不約而同地追著美軍嚟到Umbrella 所管有的污水+垃圾處理廠,並和準備搭直升機逃生既美軍決戰,雙方同歸於盡
相關場景請看下面的巴哈網頁
https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=25&sn=2935
我幾鐘意美軍部隊同5隻同歸於盡嘅設定
刪咗幾可惜
唔係一隻比威廉爪死,另一隻比ADa Leon攪掂咩?
點解仲有5隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞