[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

853 回覆
2 Like 2 Dislike
見唔到有ge
Coming soon…
oh FB post見唔到有
當年係3DS 到玩到眼到殘
但真係正

Rose
利申先:自認廢
係PS4好辛苦打埋貓兒就無再玩
但見到steam有個地獄mod想用無限武器玩下
有無咩方法/mod可以快啲拎到屈機武器
唔想由頭再玩
利申先:自認廢
係PS4好辛苦打埋貓就無再玩
但見到steam有個地獄mod想用無限武器玩下
有無咩方法/mod可以快啲拎到屈機武器
唔想由頭再玩
Resident Evil 4 Remake Ultimate Trainer
你想要咩武器都可以攞到
https://www.nexusmods.com/residentevil42023/mods/1479
感謝bro
REframework要係呢到DL最新版本
入面淨係將dinput8.dll copy去root folder 就可以 其他VR file都唔洗理
https://github.com/praydog/REFramework-nightly/releases
跟個完美s+打法執哂嘢打哂所有主要敵人4個鍾去到最後個島不過每個save都打好耐先玩得夠好(而家11個save)條友真心痴線,佢殺哂所有敵人執哂所有木箱做哂所有任務仲要無傷唔save唔用火箭,我要skip好多敵人先跟到佢進度
邊個
叫 Aether,基本可以做的都做哂佢12章仲要清埋所有城堡重生嘅敵人村長追遂又係返轉頭清哂怪先走
玩完 re4 .2. 3 跟住應該玩邊一集? 試玩咗 village 好似唔係好啱feel
定係等 re5 出
玩返OG 4
RE個劇情仲整理緊
你唔介意唔接劇情嘅可以直接玩5、6,兩隻都係動作GAME
唔介意舊式操作可以玩1、CV
已經接受唔到個畫面
好,唔該晒
逆命殊途似乎唔會特價..好在冇時間打,未買
78蚊食餐飯都無咗啦 咁都叫貴
唔係貴,打先買,有特價就好啲la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞