[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

853 回覆
2 Like 2 Dislike
嗰度好快過
玩緊6 真係動作game 可以將人扻頭埋牆 好似玩緊人中咁 又可以踩人

Btw 想問吓有啲咩正mod 推介? 玩緊Helena
nexus 好似冇咩outfit download
berserker後半真係易好多
對有3d暈嘅人真係和善好多
但好明顯個緊張感真係細好多
因為係俯瞰式,即使場面燈光黑暗都唔恐怖
得返Ashley 揸車有難度
後期刷麥林子彈真係簡單好多
[情報] IGN:惡靈古堡5是種族主義的,無法重製
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1710404031.A.ACD.html
佢老味啦
5係當年BIO最好賣嘅作品
鬧果班完全唔撚係買嘅
有無人玩緊果個classic mod?
Down咗開咗但玩唔到,唔知點解
頭先試咗開到無問題
應該係我真係唔熟,因為主要玩PS4
係近排想玩mod先玩steam
我淨係係manager撳開呢個mod就入game
https://github.com/praydog/REFramework-nightly/releases
download "RE2.zip"
淨係將入面嘅"dinput8.dll"放係RE2 root folder
咁就一定開到
今晚試試,thx bro
今次係你第一次玩RE系列mod ?
第三次
第一次係玩remake 2 randomizer
但果個mod唔係經manager去run
要獨立開,而且好似有啲問題
第二次係玩remake 2 nightmare
呢個簡單啲,就咁開manager

其實可以話接近0認識
平時唔打機但主要打bio,不過都係PS4玩
係爆機太多次想試啲新嘢先試下玩mod
本身電腦嘢都唔叻,都係上YouTube睇人點撳
你呢兩個mod唔需要REFramework
第3次就要 所以你唔識整好正常
暫時都係唔得
已經聽你話將個dinput8.dll放係steam re 2個管理file入面
開game之後右上都有你個格嘢,但入game就都係第三身
撳埋enable都唔得 ?同埋你RE2係咩版本 rt or non-rt ?
支持Capcom企硬
Capcom 遊戲時間表流出
https://lih.kg/bHsoqCV
but似fake news睇下算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞