[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

853 回覆
2 Like 2 Dislike
之後重要日日比人操體能、技術同戰略
除咗有機會盤問過leon。由04年開始做過每一任總統保標,而bsaa 係全球獨立反恐機構,本身bsaa 就係與全球政府半對立。咁bsaa fit 馬與全球所有大國總統開過會都好合理,咁leon同jill一定以保安理由互相起底。bsaa公事上大把機會識leon,唔洗搵claire 介紹。

4代作為biohazard,bsaa 事後應該又查過。

佢地各自係世界級biohazard 事件既關鍵人物,唔再係no body。
最慘係要被初戀撚到足20年。
太多if 劇情會自相矛盾 ,記得n年前有一隻game 直情係浣熊市入面打leon , leon 係final boss, 最後可以殺死佢

居然記得呢隻以為已經黑歷史到冇人提
steam 落撚咗架買唔到
以前舊機買完玩唔到退咗錢,依家又一個遺憾
XBOX仲有得玩
e隻經典, 記得好多暴君要打 cod 版re2
個ending 好似可以自選殺唔殺leon , 揀殺leon , 之後會殺埋clarie cls 劇情
諗諗下remake 版2代喺律師嚟之前既經歷真係細思極恐

你諗下當局同Leon對答
局:「你身邊依個生死之交係咩人?」
黎明: 「Claire?識咗24小時。回程火車相處咗兩粒鍾」
局 :「你連佢全名都唔知?咁條細路女咩人?」
黎:「火車識,我識咗佢兩個鍾咋。」
局:「咁你點生還?」
黎 :「我首先見claire互射咗對方身後,之後炒車就分開咗。去到警局到個上司,上司將警局祥情話我知就死咗。跟住見到個假fbi,佢lead 我去搵到科學家,科學家夫妻一個死一個變怪獸,咁我咪隊冧佢囉!跟住答車走。」
局:「假fbi?啫無證人啦!你最無料,但全局死淨你。然後咁啱見到血清實驗品 sherry,然後咁啱有個假fbi帶你去搵到全城biohazard 既兇手,你又殺咗佢?然後你拎住支解藥同帶住年度風雲人物嚟求助?」
黎:「thats true」

claire版本
局:「你阿哥係反恐ngo,佢直系阿頭變咗節。你咁岩係outbreak 正日入嚟搵佢。你依家能夠拎住個風雲人物同解藥生還。係因為你殺咗警長,然後相信一個識咗24小時既警察新兵,而佢無端端帶住解藥又同你講佢隊冧咗兇手?你再信佢見到個假fbi所以有機會打boss?」
c:「你唔係覺得我講大話下話?」
其實leon 比人捉左去做特種兵, 點解clarie 就唔洗? 佢都有同喪屍作戰經驗, 阿哥又係star , 唔係應該都會用sherry 要脅佢加入先正路咩
leon 係警員,而claire唔係公務員。(只係佢阿哥係公務員)
我知, 佢只係一個普通女大學生, 不過識得運用各式槍械包括手槍,輕機槍,電擊槍,榴彈砲,格靈式機槍
Re23劈價劈到120包哂
聖誕大特賣
Claire唔係走左佬咩
唔講以為係六指琴魔
一巴打醒個暈船仔
有駙馬爺唔做,有Helena唔要
真係全線117

我見re2嘅dlc pack得skin
Re3就有unlock bonus items
即係可以直接用game 錢買火箭炮咁?
你肯定睇錯
RE2/3嘅all in game rewards unlock 都係分開買 唔會pack埋一齊
我賭1月入HUMBLE BUDLE 40USD 全系列背刺!!!!!!
原來係咁 無玩過原版, 仲以為3個人都比政府捉住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞