[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

852 回覆
2 Like 2 Dislike

但點解要放大燒錄機。縮小維哥
我知
我都係講下姐
唔中電波/太舊係難吸引啲
如果你爆完七,就建議就用1粒鍾試一代。即使跟YouTube 行頭半粒鍾都好。

之後你應該會上癮。因為會用到你腦部唔同區域。現代3A game多數考反應。以前game唔同範疇都有
試下先。但紅水本身得四五餅。用紅水合子彈再留普通子彈會多啲庫存
Madhouse 難度主要係用 separating agent 嚟整 strong chemical
正因強化彈可以用手槍子彈加火藥整
strong chemical 一般係用嚟整榴彈
大家遊戲目的唔同。我試緊最多資源既EASY全滅。都唔係討論緊MADHOUSE
剛剛睇完死亡島,感覺boss fight都係流流地
感覺血仇好睇啲
因為血仇就係打得太誇張成日都比人笑
only my railgun
一炮爆三幢樓
Chris同Alan拳頭交果陣都好流暢好靚
Leon比人一拳轟上天再翻滾落黎果下都好靚
Alright ,之後再諗
而家去左隔離Kingdom Hearts放假
之後又要去new York city做friendly neighbourhood
仲有兩位型男對住喪屍開無雙

德式背摔
槍鬥術

不過美中不足係覺得Rebeca有啲唔連戲
明明開頭係啡髮,之後變左黑髮
唔記得係咪中咗毒染埋髮
之前睇果陣都有個疑問, 點解LEON 同JILL 會識對方, 仲好似好熟既老朋友咁? 佢地應該無見過面先係
考慮到同學會D人物關係咁熟就腦補到
Chris/Claire介紹Jill比Leon識
CV果陣Leon搵到Chris幫手應該都係因為Claire有留低過聯絡方法比佢
我諗Bsaa 同全市唯一一個生還警察相識係好合理。唔洗熟人介紹
都可能, 反正係女見到LEON 都會濕哂 可能故事背後巳經有一手
CHRIS:
喂乜你浣熊市又係差唔多時間走甩咗呀
早你少少咋
咁friendly? bsaa 可能盤問過警局既人呢!
應該唔會掛
至少我未玩啟示1同8之前都唔覺得BSAA會咁做…
都岩嘅,浣熊生環者個朵咁響
FF 佢地既對白
JILL : Leon 你係浣熊市有無見到槍店老板 ? 我離開之前有遇到佢..希望佢最後都可以逃出生天
Leon :
BSAA 無人玩過re2,除咗Claire同sherry邊個知leon 係好人? 同一日chris 「度緊假」,claire 都幫唔到leon通水。而且sherry 係全城vip,一個無名氏帶住風雲人物搵聯邦正府求助(成會城都滅咗,唔會搵其他地區政府求助),leon飲48小時咖啡見晒fbi、cia、bsaa、國土安全局甚至umbrella都應該好正路。
諗起都慘難怪RE4整到佢個人苦瓜乾咁
如果The Ghost Survivors幾個if ending入正史就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞