[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

853 回覆
2 Like 2 Dislike
呢啲一概無官方消息都係fake
Source: Trust me bro
係香港會唔會再睇多次seed freedom
忍到今日一次都未睇過點都睇啦
下 你唔係飛去日本睇咗啦咩唔通我認錯人
當年都有呢啲聲音, 佢地都有企硬, 話佢地係做娛樂business根本無諗呢啲
或者唔係叫企硬,而係佢好老實咁話你聽, 無都無諗過 十幾年前既日本應該普遍未有呢種awareness

我都希望佢可以原汁原味重製, 但我估今時今日既風氣黎講點都有野要改
唔係我啦
淨係上映之前幾個禮拜飛咗去日本旅行
分分鐘改到唔係非洲發生嘅
教咗non-rt
我照你咁講download咗reframework個file
解壓完即係拎咗dinput8.dll果個放入去re 2隻game個管理file
跟住就跟呢條片咁做,將classic lua放係framework/autorun
https://youtu.be/RAltL9vZxgo?si=_TXJQarK2IupE_m1

佢之後係有呢個格出現,但就keep住呢個畫面,load唔到去下一步,又X唔到
就係咁
認真比你激死麻煩睇多次條Link個上款
If you want builds that work on the old non-RT versions, download the versions that have "TDB" in them.
去東歐殺白人狼人又可以
重制biohazard 1同0好過啦
除左呢樣,仲有一個有心嘈既位係寫到非洲全部都生番咁
要靠白人黎呢度開公司拯救民生,令人諗起白人殖民喎
https://youtu.be/_85PL2HRE68?si=q3hkyYHrzf4WBNWx

好撚堅,啲動作完美同步
ADA版本真係笑死
條友露底個part我cut咗 嚇死我
Gay test :negative
唔洗加密啊嘛
童年陰影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞