[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (20) RE CV ?!

853 回覆
2 Like 2 Dislike
無聊搵咗capcom 2023年報睇
本身re4係半年500萬,但佢qoute 375萬(只係首週)。即係375萬本身己經係超額完成年度目標。依家570萬,即係capcom 串到將個200萬留畀下年打飛機用

RE2 依然係年度最好賣既舊game。RE3竟然單年KO咗8代以內全部GAME估計受RE2bundle 所影響,似乎bundle 己經成為咗消費者主要銷售策略

但CAPCOM估2023重點銷量應該係8

p.s 原來佢計3月31日,所以re4只計375萬(1週)。而8代首年610萬係由5月到3月,所以係10個月。而3代390萬係4月7日出,所以佢有11個月20日。我心愛既devil ps5年代就無撚咗影
第五集已經講到冇野好講咁
Nero正式做埋接班人 身世又交代埋
求其啦,劇情都唔太重要架啦。3代製作人直程向上頭申請劇情bug去寫啟事。咁咪令到之後三集有野寫囉。

我要玩女arrrrrr,4代玩完,5代出個skin引人又唔畀玩
同埋我講緊top sale 唔見影
dead weight
Are you crying? Devils never cry!

kyrie would kill me right now
好奇kyrie用第五集個style人設會變成點
樣都唔show比你睇
ns版係咪冇體感𣈴準??
係black Friday 買左456原版合集
re4 pro啲敵人 攻擊頻率高到爆

以前玩係用wii玩,輕鬆好玩
而家係用家用機玩,好痛苦
我都係想用返激光槍爽下姐
原版啲子彈好充足,初期用手槍打遠距離持久戰都ok。
打到冇晒藥補
𣈴準好慢,某啲位等敵人射完箭就要出去𣈴
而且冇得一路後行一路射
舊版難太多
舊版用十字掣先係皇道。
佢幾時可以出9
咁有錢
大佬…唔想睇winster家了
我直接入坑dmc5有冇問題
我4入坑
玩5之前玩過4先會好D認識下Nero
你啱

原來十字可以行路同𣈴準!!
順好多
合理, 我都係今年先入手2同3, 特價時段只係7X元 反而8代減極都仲要百幾元, 等佢減到7X 元先入手
Cls 原來bio6 Ada把十字弓咁撚大力?
一箭秒左隻生化兵
唔係應該3入坑咩
最近睇左套舊戲, 80分鐘死亡直播 ,勁好睇 ,BIO迷必睇( 不過我諗應該大部份人都睇左), 可惜後面幾集爛尾, 但第1集真係世界級嚇死, 有喪屍/ 有困獸鬥/ 有霉菌 /有帶住始祖病毒既女孩 /感染者有共同視覺 , BIO7 制作人係咪參考左套戲
故事時間線上應該係
不過果陣係個frd借比我玩
DMC 負責battle 個設計師幾年前過左檔去square 度整FF16
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞