DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

580 回覆
1 Like 1 Dislike
爬完兩個post都諗唔到邊間好好怕比人sell
唔睇budget嘅話
應該medilase最好
devon $338係咪唔推介?
有冇人join aplus $3180 3個部位?本身join咗 underarm 想脫埋手腳
其實標題都寫到明係黑店嚟
我懷疑真係上次打腳既staff有d hea
而家小腿d毛生出黎好似斑馬線咁
一行有一行無一行有一行無
投訴去CS度, 要求以後唔俾呢個人幫你脫
我仲諗住問下咁既情況係咪正常
咁最官方講法就梗係會同你講生長Cycle有唔同啦!
咁我都係覺得佢有咁多員工你唔鍾意呢個咁咪直程唔好再俾佢脫囉,你覺得第一個好你可以要求以後係搵嗰個做都得㗎
我之前一直都係指定兩個幫我做
aplus可以指定咩
淨係脫VIO嘅有邊間推介?想有補剃服務
想問下大家 大部分full bikini包唔包VIO位?Devon full body要另外加錢做VIO,諗緊有無公司係包晒唔洗煩
A plus full bikini 係包晒嘅, 如果你想佢幫你補剃,你就要獨立join bikini 呢個位, 貴啲囉
我當年係可以㗎,唔知而家有冇改到規例啦, 你問吓客服啦
之前一直join開Aplus依家見到大家咁講,想轉第二間 Bikini位有冇邊間推介
唔該曬!
yanis係咪狗也不屌
好似係 依家有冇改善我唔知
但之前係話唔衛生同hea打
想問下有冇人一齊join觀塘aplus $9800
我都諗緊搵第二間脫io
本身諗住olase但係前面有人話hea打
不過都要小心第一次見既consultant 都係會好hard sell 唔幫襯好似欠撚左佢咁
捱過第一次 之後齋脫唔好見consultant 就安全
我都係咁 勁差
最後book左hairless希望冇伏
Hairfade宜家好癲喎
一入去間間房都傳出進取既女人聲係咁講野
係咪年尾要跑數
同埋企左好多黑衫既女人係到
好彩今次遇到既脫毛師做得好仔細+冇sell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞