DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

941 回覆
6 Like 1 Dislike
真啊 佢哋只會講一講啲療程 recommend下 睇你有冇需要 仲話你出去做 唔係佢度做都完全冇問題
我有次book咗facial連脫毛一齊做 臨時話cancel 佢都好明白學生唔係有好多錢 同我講話下次想做再約 勁好人
次次去親都同佢哋傾計 好開心咁走

Btw 佢哋有個介紹人抽獎 真係送facial/ treatment個啲 如果你再介紹其他frd去記住同佢哋講聲
啱啱join左chill beauty脫毛 $5688包全手全腳 手指腳趾乳暈 我問加埋手背得唔得佢就話要加多$1000/part 同埋頭兩年可以六個禮拜脫一次 之後就永久保養半年脫一次 有冇人去過呢間?兩年係咪可以脱乾淨啲毛唔會再生番?
本身老婆話想去aplus比完comment佢睇就卻步

脫腋下有冇話邊間好介紹
真係咩?係咪9up㗎
我之前去佢即場拆新剃刀 規定買埋同一枝剃刀俾我帶走
佢啲剃刀又唔係獨立包裝 新唔新你點知不過你自己帶去咪一定係乾淨囉
如果你要乾淨衛生 真係寧願比貴少少 去啲大公司 真係一分錢一分貨㗎
佢係獨立包裝
可能依家轉左 之前係2,3把一包咁就算剃刀乾淨 其他野都係污糟
喺exxxxd度脫毛脫到一忽忽
係咪即係個職員拖光或者打漏咗?
你打第幾次先
你就9up ! 你繼續做打手ar~~~
毛巾床紙唔換,剃刀不是獨立包裝重複用
衛生情況惡劣!陣間有性病係咪你負責?
做打手都要諗吓事實啊. 埋沒良心
(如果你話見到包裝我極度懷疑重新包裝)

床紙都要慳~咁你覺得佢剃刀要唔要慳???

可能打手又會講,出面好多美容院可能都係咁⋯ 但係重點aplus sell 自己係衛生 ⋯即係呃人 最撚污糟係佢
yanis係咪臭左朵
去第間做脫毛都有提起yanis宜家風評好差
我之前join左佢全手腳 仲去唔去補打好
睇完留言我諗起萬無一失plan
又怕污糟又怕唔專業怕瀨晒嘢
但係又要平. 幾千蚊全身脫毛點好?

自己剃毛 自己帶酒精消毒
自己大毛巾自己帶床紙
自己帶獨立剃刀
自己買真貨冷凍劑
自己學埋點樣打毛
自己買埋部脫毛機
自己俾埋錢參加脫毛計劃
不切實際
好難完全冇晒 bikin 好多黑色素同埋好粗
搵咗好多嘅資料蒐集 最多都係7成
你個plan 有冇永久保養?
如果有 唔使驚最終都會脫好
我自己就係入咗保養
一年返去補脫幾次
保養都唔使錢
但我個friend佢13次就冇咩毛
佢每年可能做返一至兩次保養
第4次喇
如果打得4次一忽忽都正常嘅 始終啲毛生長期唔一樣 打多幾次再睇下點先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞