DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

901 回覆
5 Like 1 Dislike
Hairless點會冇peel做 我係入面員工
服務幾好
會輕輕sell幾句
但唔會hard sell
但就算永久保養
都只係包頭6次
之後保養果啲要隔返3-4個月先可以脫

本身脫緊bikini
呢個位置就真係好難6次脫清嘅
所以如果本身比較多毛
就要考慮下呢個point係咪接受到啦
去開hairless 有部分同感
有時候會輕Sell ,我覺得可以接受
其實佢哋治療師都好忙通常做完簽名約下次時間就走
我hairless 脫手及面效果都好好 我腳就真係多毛D
所以我去到第六次入保養,我嗰時要求照舊6-8星期約時間,跟住佢哋會安排幫我做皮膚毛毛分析,然後繼續六至八個星期可以繼續幫我約,我試過用呢個方法,不過有永久保養我就唔太擔心。 因為我幾個部位都係分別唔同時間買嘅,一直都有幫手跟。

再有意見反映可以打電話CS hotline ,佢哋公司覆得幾快反應都幾好,因為我曾經反映過小小意見,真似跟進得好快速。覺得hairless信譽仲係做得幾好
補充返我嘅經歷
Hairless嘅永久脫毛保養plan
只係包頭6次 + 之後每年最多3次嘅保養
雖然佢可以比你保養期都隔6-8禮拜去脫
但用完呢每年3次嘅保養
就要等下一年嘅3次保養
利申 試過 最後等唔到咁耐轉左第二間繼續脫

我都反應過毛髮比較多6次脫唔曬
佢地會話係我皮膚問題 跟住建議我額外比錢做果酸
就唔會因為咁 而增加你保養期嘅脫毛次數

無可否認每次上去佢地嘅服務都係100分
治療師準時唔洗客人等 壞境乾淨衛生
每次脫完毛都會比薄荷膏 + 保濕霜人帶返屋企擦

但本身毛髮比較多嘅
就真係要考慮下頭6次 + 每年3次保養係咪夠lol
好似唔係用緊Candela機wor
可唔可以分享邊個型號
佢公司似帶定頭盔講就係六次之後,每一年都免費包有最少三次,即係年年都有永久免費補脫。其實佢哋會睇情況,好似我咁,我腳毛比較多我以前成日自己睇,所以閉塞,佢哋會評估情況,所以都係照舊,六次之後,入咗保養都係繼續同你末入保養一樣咁做。 腳我第二年一樣可以6次。分享俾大家自己嘅成功個案。 我覺得係暗盤佢哋公司。 直接同佢哋治療師講,如果唔得就打電話去Hotline佢哋會安排。 我嘅經驗就係咁做。
呢間我聽朋友講都幾好,而家二人同行-1000 $6888 有冇人有興趣
有冇人有興趣去aplus 全身?
有興趣平日個plan!
謝謝解答請問你覺得佢哋衛生情況如何?會唔會有袍同補剃?
我平日唔ok呀有冇人想join冇限時果個
我pm問左唔同plan都有二人同行優惠!
好呀!! 一齊join?
可以呀!我tg搵你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞