DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
Part 3而家係咩位置啊?
PART 3 : FULL LEG + TOES , FULL BIKINI, BUTTOCKS , ANUS
其實拖光係點樣
我記得你好似係咪喺A記?因為佢有兩部機兩種出光嘅情況都唔一樣。
candela就係一下一下打落嚟,但係Thunder就係掃住去嘅冇一下一下嘅感覺。初頭打thunder 就覺得拖過,原來就係部機本身係咁樣,thunder 係快啲㗎喎
即係飛住打咁樣所以效果會好差
同埋打得快啲
趕住俾下一個客用會縮短時間
其實作激光全部都係一下一下慢慢打唔會咁樣飛住打 我之前問過幾間公司都係咁答我
飛住掃下掃下嗰啲就係拖光
通常係嗰啲新手美容師鳩流流
好犀利可以將飛打拖光合理化
俾個叻叻你 睇嚟你真係好了解人哋公司點運作
我打咗兩次都係candela 第一次係打好慢 但第二次覺得有d郁住打
咁打下半身大約要幾耐架
所以唔關事
A+你預咗佢哋質素麻麻哋
第一次佢要收你錢先
重點我覺得係策略等你入咗佢公司先
其實係唔係你都要繼續俾錢
佢嘅策略講就唔會太hard sell
用呢個方法等你俾咗第一次先
點解效果唔好? 第二次開始就鳩流流 飛打
其實好正常做生意好美容院都係咁
好多因素仲要計埋使唔使幫你補剃定係純計脫? 我平時做開正常整個過程起碼都要 45分鐘。好難定義係要幾耐。咁如果你好多部位其實都打到7788冇乜毛咁係會快啲係正常.但係快啲都係一下一下慢慢打。
並唔係飛打、掃下掃就應該唔係咁。
但我買咗永久 hea打咪會一直打 又唔洗畀錢 咁佢咪仲蝕
佢唔補脫啊 所以得純脫 不過o位剃得唔乾淨就無打我計我訓上床等 到出門既時間係25min 咁應該係真係好hea打
25分鐘其實正常 我初頭每次去都係咁上下時間之後有啲位冇毛唔駛打先快啲完
咁就好喇
擺明就hea 打呢個時間
你第二次已經開始係咁嘅話
本身Aplus 就好差
第一次佢會認真
俾錢第二次之後我都覺得好Hea
有同其他絲互相包膠 見佢話都係唔夠半個鐘part3
咁真係有兩部機打法係唔一樣,只要你兩部機都用過就會知道有咩分別,所以我咪問清楚佢係用邊部機先囉。
乜有公司唔係你俾晒錢先做療程嘅咩?可以脫完晒毛先俾錢?有嘅介紹嚟,我有好多friend需要
呼應返你哋講法,佢而家咁嘅收費幾千蚊永久脫毛,你想俾咩服務質素你?
佢哋有個售後服務㗎,認真你可以投訴,以後唔搵嗰個治療師脫,間間都有參差嘅治療師有幾出奇?所以自己要做英明消費者,揀個啱自己嘅!覺得服務唔好就要出聲,呢個係自己嘅權益
正路可以同佢哋講應該要補返嗰啲月份㗎喎
但其實呢25分鐘相處都ok既 我激光完第二次再睇下點先
同埋想問下有d毛激光完可以直接用手扯出黎 我扯咗d腋毛同v區毛 會唔會有咩影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞