DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
8次一定仲有好多毛,aplus甘hea你做好咗佢點樣繼續要你貨金,都係嗰個套路。
甘aplus 燒傷你兩次有冇負返責任?譬如退錢?同埋好驚喎 會唔會永久留疤痕? 甘如果打親隻眼點算? 會盲! 講到我都有少少驚去aplus 。而家美容師甘垃圾?
我都近年冇乜點去,因為我係好耐之前嘅客,當其時佢哋有名牌,另外另一個方法咪就係問CS邊個幫我做囉,覺得佢幾好,想request返佢,就係咁啦
啊 我荃灣做有名牌wor
冇 因為簽左waiver 其實冇得賠
不過佢地叫做有跟進會幫你搞返好咁
好彩唔太嚴重
盲就應該唔會嘅
佢有膠紙貼住眼
脱毛我諗每間都有風險啦

都係比d藥膏我搽下
問下仲有冇事咁囉
搽完冇事咪算囉

一開始簽約嗰時都有講最差情況會點
都圖文並茂咁啦
算係informed decision

我而家頭髮有生返出嚟
疤就暗瘡疤咁應該比d時間佢會退嘅
A plus 上次打得6下
睇嚟真係好hea
預左貨多1000做永久保養同佢鬥長命
嘩咁樣唔掂喎,係咪新女啊?你同佢講吓搵返你覺得好嗰個做啦!有時治療師真係好緊要㗎!咁多個員工好難個個細心唔hea, 所以一見到個好嘅就即刻mark住
我覺得大部份都係好求其
上次佢個美容師手忙腳亂
個美容師做啊唔好意思平時做facial多
上次打嘅時候我都驚驚哋
不過我唔明白點解成日話aplus 唔sell?
其實上次個美容師話我效果唔好要我買peel
我心諗擺明就係你哋脫得太求其
預計A+都係要無限俾錢
都係a+
搭少少嗲唔好意思
我成個bikini 打左5次已經滑嘟嘟咁...
不過中間有隔住做peel 唔知有冇關係

我間係candela755 買6次,之後5年保養

雖然效果幾好 但我覺得太貴 同埋都有sell
不推薦
個peel 夠膽自己做 出面都有得買
真係work
佢做一次個價夠買一套 有排做
Aplus 之前都出晒事 有人打完成隻手起晒粒粒
後尾唔知係PR定點 話踩Aplus嘅都係其他美容嘅PR
單嘢不了了之
有冇人做過hairfade d優惠價treatment,想知會唔會sell得好勁?知脫毛會sell但treatment sell唔sell好似冇咩人講
Calla做得好唔好 我唔知
但you beauty 係重hard sell黑店就係人都知
最近仲見到請埋啲打手係google map 到畀5星
話服務好、價錢平同0 sell真係笑撚到我仆街
追po 見到話啲treatment 好廢
之前無做功課 睇youtuber介紹去左Mr.right beauty
個陣諗住剩係脫underarm 原本話$3000
除哂衫訓左上床佢先話我啲毛毛生出左 話要計第二個部位 最後變左$7000
但underarm就係個個位架啦 點會生出
個陣唔識世事 想快快搞掂就做左水魚 佢仲想繼續劏我話既然都俾左$7000 不如加到$10000做全手 無加到又繼續sell我做美白療程
唔想再返去做水魚 最後轉左去a plus度脫
暫時脫左一次全身 感覺幾好 0sell
大家有冇試過啲非連鎖細舖 ?
IG見好多一萬蚊內可以脫全身 見價錢抵
但唔知會唔會好hard sell
有冇人有經驗分享下
想知755 bikini 見親808
Aplus 全身脫毛仲有冇二人同行優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞