DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
好在無落到搭覺得已經係果間野燒左唔少錢
Aplus 9800都全身加永久保養啦
佢應該長期有 11月都係做呢個promotion
唔好玩喇 係咁sell
自從搬左去旺角
諗緊應該趁依家join定等新年出其他優惠好
脫毛果陣都冇乜sell, 一做埋個free treatment, 就的你入房仔2對1咁sell
我自己平身都想做co2 laser 同pico 所有join 左
對上一次去做完個co2 laser 又比人的入房sell另一個乜L黃金針 真心on9

而加真係唔想再去 但比左錢
我反而覺得新年之後變返夏天,佢哋可能加返價錢。
我記得舊時佢哋都試過冬天減價夏天就變返正價
Hairfade真係唔用佢sell 嗰1000蚊coupon
個約期直接落咗去下年3、4月
打手、背脊、大髀又話角質毛囊冇得打
打bikini位又十萬個excuse 唔同你打得咁入「太黑啦,驚整親入面」
咁十世都唔使旨意脫到啦
唉,脫個毛都咁無助,唔通真係要自己出去買機返黎打
嘩,出年三四月? 佢難約程度勁過晒所有脫毛中心喎
支持自己買家用機
點解咁多人講aplus 唔好但係又夾plan幫襯
佢有時間都唔畀我唧
想講打咗咁多次都係咁多毛,仲要打比堅尼位已經有時因為嚟M冇得打,而家仲要隔幾個月先有得打,就算有得打都會俾佢用唔同藉口「咁黑打咗都係冇用㗎啦,條毛都吸唔到光」
分分鐘真係到我釘蓋嗰日都未必清得晒
其實就算比堅尼黑同條毛無關個喎,真係全部都係藉口sell嘢啫
邊夠佢講
唔買佢地啲plan ,得,咪唔同你做囉
所有角質毛囊,黑色素深,乾燥啲又借啲椅唔同你打
「始終激光唔係AI,佢淨係負責追蹤黑色素,你嗰度咁黑,條毛又咁黑,佢唔識分邊啲係皮膚邊啲係毛,打咗都冇乜效果架咋」
唔買返幾萬蚊/幾十萬嘅plan 都唔使旨意入去做
你買咗永久?我買4年 次次都係一個半月左右再打 同埋我隻腳好乾 佢地有時仲會幫我搽保濕定你試下投訴 我自己打咗兩年 除咗疫情之外 keep住個半月咁樣 基本上已經冇乜毛 如果比咗錢隔咁耐仲要有位唔同你打好on9
應該唔係同一班人
打咗半年都清得七七八八,但有啲位你唔提佢佢唔會主動幫你打。
自從搬咗新店之後,佢哋做埋醫學美容,有冇試過打斑?
我自己俾咗皮幾嘢Aplus由 2021年開始做
個plan完晒都清啱到手毛 同冇做冇咩分別
難book 下下都要等個幾兩個月
已經冇心機 冇再去
希望佢哋追追po先
Join 咗永久,從來冇試過會幫我做其他額外野c 打課得好重金?
下次我再同返佢地講囉唯有,講就講咗,不過佢地做唔做又係另一回事
打咗半年就咁好效果好羨慕…
我毛孩,脫咗年半先脫得7成左右,仲要中途先開始脫比堅尼位,有時又因為黎M打唔到,所以而家都仲好多毛
醫學美容我中過you beauty 伏啦,投放大量金錢同時間,點知最後都係搞唔掂,我要額外畀錢出去搵皮膚科醫生先了解返發生咩事,所以都係觀望下先
自己又未真係富裕到要去join 呢啲醫美,因為一join 就無底深潭,同對香港啲醫美都冇乜信心
依家就好似間野因為我唔join 佢地啲plan 就唔同我做囉
我買咗萬幾蚊不過其實好睇人 我冇指定邊個打 不如你留意下邊個好啲指定搵佢打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞